Mit jelent ha a babának néha remeg az alsó ajka?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 12:06
1/6 anonim válasza:
Szia
Nálunk akkor volt ez, amikor egyszer fázott fürdésnél, egyszer meg akkor remegett a kis szája, amikor elkezdett sírni. Valószínüleg több mindentől lehet... Nálunk ezek voltak :)
3hós pasi ancija
2/6 anonim válasza:
Szia!
6 hós fiamnak akkor remeg ha fázik. Máskor még nem láttam remegni.
3/6 A kérdező kommentje:
naki cumizas, eves, seta, alvas, stb kozben. nem tudom jelent e vmit, gugli nem mond semmit, csak sok ijeszto betegseget
2009. ápr. 7. 12:25
4/6 anonim válasza:
Fázástól, idegességtől lehet. Nagyon pici újszülötteknél mindentől függetlenül is lehet, mert még picit éretlen az idegrendszerük. Nincs miért aggódnod!
5/6 anonim válasza:
Az enyém is csinálta és tényleg ijesztő. De elmúlt és nincs semmi gond.
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak ha már nagyon éhes és nem bírja kivárni, míg kap, akkor sok sírástól már elkezd remegni az alsó ajka. Szegénykém, annyira sajnálom ilyenkor, de néha muszáj pótlást adnom, mert nem elég a tejem. Ha már nagyon rázendít a sírásra, akkor szokott remegni az alsó ajka. 4 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!