Hány hónapos babát lehet otthagyni a mamánál egy éjszakára?
Szerintem ha már nem cici függő a baba, nyugodtan ott lehet hagyni, semmi baja nem lesz!
Ha megoldható, akkor szerintem inkább a Mama jöjjön hozzátok, és ne a babát vigyétek oda. Jobb neki a megszokott környezete!
ó ez sokmindentöl függ.
Pl a barátnöm a férjével egyedül él külföldön, ott se rokon, se barátjuk nem volt. a gyerekre soha senki nem vigyázott elötte. vagy is a nagypapa egyszer próbálkozott egy látogatásnál, de a mozibol rohantak haza.
párszor találtkoztam csak a kisfiuval, mikor olyan szitu jött hoyg muszályvoltam vigyázni rá egy éjszaka, és nálam nem sírt, kérdezte a mamit, de könnyen megnyugtattam, és az alvással sem volt gond.
Ha nagymami nem elég rátermett, és nem tudja megnyugtatni akkor elég nehéz lesz nekik. De ha a nagyi megtudja nyugtatni akkor nem fog visítani.
Hogy te? Te egész végig idegeskedni fogsz, és rettentöen hiányozni fog. Egész éjszaka azon jár majd az eszed.
Téged tuti jobban megfog viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!