Milyen ajándékot vigyek babalátogatóba, olyannak akik elég szűkösen élnek mostanában?
Unokatesómék hatalmas lakástörlesztést fizetnek, férje most váltott munkahelyet, elégé össze jött nekik minden, így nem állnak elég jól mostanság anyagilag. Persze megkérdeztem mit vigyek, de semmi konkrétumot nem mondott. Arra gondoltam olyant vinnék, ami nagyobb kiadás, és hasznos. Pelenkára, törlőkendőre gondoltam.
Még valami ötlet?
Szerintem is a pelenka a nyerő, ilyen pici babának meg még szerintem tök mindegy, hogy milyen.Javaslom, hogy nagyobb kiszerelést vegyél és már 2-est (3-6 kilóig.Az biztos jó lesz már most és még egy ideig.
Popsitörlő is jó ötlet és előttem sokan írták a kifogót.(Az én lányom ilyen picinek mindig lepisilte fürdés után, úgyhogy nem baj ha van belőle váltás.)
Vehetsz csörgőt a babának, játékot hordozóra, babakocsira.
Zenélő forgót a kiságyra, ágyneműt.
Hasfájás elleni tea is jól jöhet, anyukának meg csoki, gyümölcslé.
Esetleg ha közeli ismerős (talán nem sértődik meg), főzz valami finom levest és vigyél neki belőle!
Melltartóbetét, mellszívó is jó ötlet, de azt nem tudhatod, hogy szüksége van-e rá.
Nagyobbacska ruhák és télre overál sem rossz ötlet, az úgyis egy vagyon! :)
7 hós kislány anyuja
esetleg vehetsz mosható pelust is. Azzal sokat lehet spórolni. Elég drága megvenni, viszont ha elfogy a papír, vagy felesbe használva is már jó. Mosható törlőkendő (müllerben lehet venni).
Új ruhát vegyél pár darabot. Gondolom nekik nem nagyon volt rá pénzük. Nyugodtan vehetsz 68-74-es méretet. Hosszú nadrág, body az mindig jól jön.
Vásárlási utalványt is adhatsz.
Kozmetikumot ne vigyél.
Aranyos játékokat, csörgőket...
Huuuhhh, mennyi válasz és ötlet. Ami nagyon jó az a pelenkázó alátét a többi mellé, persze a többi is jó, majd válogatok belőle.
Nagyon köszi.
Nem tudom Bp-i vagy-e, de IKEA-ban lehet venni ezeket én nagyon imádom, sajnos mi nem Pestiek vagyunk és a baba születése előtt voltunk fenn, nem mertünk sokat venni belőle, de jó lenne még mindegyikből.
[link] mindenféle böfi és egyéb fincsiségek :) feltörlésére
[link] pelenka, nagyon jó minőségű, most még 8 hónapos korában is ugyanolyan szép és nem agyon starpált
[link] babakocsiba, ágyba mindenhova tuti jó.
Ezenkívül amit az előttem szólók írtak, pelenka, popsitörlő mindig jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!