Anyukák, a babátok egészségesen született, vagy van vele valamilyen probléma?
Egyik probléma azonnal szülés után.
A másik, valószínűleg genetikai rendellenesség 4 évesen, amikor a legtöbb ilyen, 4 szinte betegség nélkül eltelt év után, gyógyíthatatlan súlyos betegség.
egészségesen született
6 hónaposan kiderült oxigénhiány lépett fel szüléskor, 11 hónaposan derült ki trombózis miatt volt az oxigénhiány
nem tudjuk mi lesz a jövőben :(
mozgásban nagyon le van maradva de fejlesztjük ezerrel
1. baba
kórházban nem vették észre, itthon a védőnő, hogy kisujjbegynyi a kutacsa. Be is csontosodott 4 hónapos korára, 8 hónaposan koponya rekonstrukciós műtét, most 2,5 éves, de lesz még ilyen műtétje.
2. baba
egészségesen adták ki a kórházból
itthon vettem észre, hogy a karjával van valami baj.
neurológushoz is elvittük, senki nem látott semmit, 4 hónaposan még nem hasalt, Dévényest hívtunk: izomtónus eloszlási zavar, szülési sérülés miatt az izomzata sérült, valamint a bal karja 1cm-el vastagabb, mint a jobb, ez egy ritka kromoszóma rendellenesség: hemihypertrópia. Nagyobb a kockázata a tumorokra. Embrionális tumor miatt.
5 hónapos múlt
Több gyermekünk nem lesz!!!!!!
utolsó vagyok.
és van egy nagy területű szőrös folt a mellkasán.
Remélem mostmár más nem derül ki, mert kicsit sokkol az egész betegség.
kedves utolsó, kérdezhetek valamit?
nektek mit mondtak mitől van a folt a piciden?
az én kisfiamnak a karján van szörős folt barna.
én a második válaszoló vagyok akinek a babája trombózist kapott szüléskor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!