Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen laktató reggelit adtok...

Milyen laktató reggelit adtok egy 1 éves kisgyereknek?

Figyelt kérdés
A lényeg nálunk azon van, hogy laktató legyen. Ugyanis külön már nem tízóraizik. A joghurt, kakaó nem elég laktató neki, a kifliből, kenyérkatonákból meg még nem rágcsál el annyit, hogy tele legyen a pocak. Tejpépet szokott még kapni, de nem akarom minden nap ilyen "mű" babakajával tömni, hiszen már nagy kisfiú. Szoktatok például tejberizst, tejbegrízt adni ilyen idős kisgyereketeknek? Vagy valamilyen kását? Ha van jó ötletetek, írjatok!
2009. ápr. 7. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen! Tejbegrízt, tejberizst, bundás almát (Palacsinta tésztával) de ezek mind édesek. A kecskeméti bébiételek közül szeretjük reggelire a cukkínis pulyka husit rizzsel. Ez olyan mint a tejberizs, csak sós.
2009. ápr. 7. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
hahó, bocsi, hogy csak belekérdezek, de tejbegríz tejből? 1,5-esből?
2009. ápr. 7. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket az első válaszolónak!

A második válaszolónak: Igen, én tejből gondoltam adni. Elmúlt már 1 éves és ivott már pár alkalommal tejet. Én 2,8 %-osat használok, legfeljebb amikor nagyobb mennyiséget (kb. 2 dl) adok neki, akkor hígítom vízzel.

2009. ápr. 8. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
:) köszi!
2009. ápr. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!