Mikor kezdtétek el írni a babanaplót?
Miket írtok bele?Hol lehet ilyet beszerezni?
Ne nézzetek hülyének,de még nem hallottam ilyenről.:)
Van kimondottan babakonyv is, ebbe azonban te keveset tudsz írni inkább ilyen dolgokat lehet belejegyezni,mint pl: születési adatok,szülés, hónapról hónapra a súly és magasság,mikor tanult meg felülni,állni, mászni,kúszni a baba, stb.
Én vettem egy füzetet az elejétől kedzve abba írom, de így utólag rájöttem,hogy sok mindne kimaradt és vártam a megfelelő naplóra. Most tanáltam meg,úgyhogy újrakezdem. Lesz egy jegyzetelős, abba felírom a fontos dolgokat és egy hónap csúszással írom majd bele abba amit a lányomnak szánok:):)
köszönöm szépen a válaszokat.
Hát nekem is már jókor jutott eszembe,8 hónapos a fiam:)
Én olyat kaptam, amit a Tescoba lehet kapni, a fiúké kék, a lányoké rózsaszín, kb. 1500,- Ft. Nekem ez nagyon tetszik, sok infot bele tudsz írni, képeket tudsz bele ragasztani. Iskolás koráig lehet bele jegyzetelni, addig vannak benne kérdések a gyerekről...
Na, találtam képet a naplóról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!