Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kíváncsiságból, a szex hogy...

Kíváncsiságból, a szex hogy megy újszülött babás pároknál?

Figyelt kérdés

Bébicsősz vagyok most egy családnál, baráti szívessségből, vigyázok az öt éves fiúkra, a kisbaba azt hiszem egy hónapos.

Furcsálltam, hogy a szülők külön alszanak, meg ugyan a gyerek előtt nem hangosan, de én észreveszem, hogy sok a feszültség köztük, holott eddig azt hittem, jól kijöttek.

Ilyenkor a párok meddig nem szexelnek, vagy mennyire szakad meg az intimitás az új gyerek hatására? Elég szomorú látni... :(

20L

2011. júl. 29. 13:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De ez nagyon durva... eddig kb úgy képzeltem hogy van a barátom, szeretem és ha egyszer úgy adódik, lenne egy halál cuki gyerekünk.

Most így nem mellesleg szembesültem vele, hogy a terhes nők rondák, elhíznak, én úgy sajnálnám az alakom, olyan sokat sportolok, tök kár lenne érte, a szülés fáj, szülés után véreznek, fáj, nem lehet szexelni, nyűglődés, a baba sír, nonstop, anyuka alig alszik, romhalmaz szegény, még úgyis, hogy ilyen takarítós házimunkákat csinálok neki, és a kissrácra is figyelek, aki amúgy a sátán maga, hisztizik, tombol, visít, visszaszájal nekem, folyton, hiába próbálom fegyelmezni, apjuk meg reggel elmegy dolgozni este későn hazajön, dolgozik tovább a gépen, és kb ez minden napjuk.

Hát ebben én így őszintén szólva semmi szépet nem látok... És most már valahogy azt is értem, miért megy tönkre annyi házasság a gyerekek idején...

2011. júl. 29. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Ez egy család, egy anyuka, egy baba ami elég kevés tapasztalat ahhoz, hogy lemondj a gyerekvállalásról. Persze nem tudom mennyi idős vagy.

Nem beképzeltségből, de én csak annyiban néztem ki máshogy várandósan, mint előtte vagy mint most, hogy volt egy pocakom. Párom szerint szexis voltam. Akkor is szexeltünk rendszeresen, most meg napi szinten, egyébként 3 hós a baba. Nem vagyok elhízva , pedig nem foglalkozom az alakommal mivel most szoptatok, majd utána esetleg. Mi nem alszunk külön és nagyon ritkán veszekszünk.

2011. júl. 29. 13:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves 13.19-es válaszoló, én az 1.vagyok :)

Tényleg így volt, ahogyan leírtam. Programozott császárom volt, szerdára voltam kiírva. Hétfőn kellett befeküdnöm, és vasárnap még együtt voltunk a Párommal.

Császár után kaptam a hasamba drain-csövet, azon keresztül tisztultam. 5 nap után mentem haza a kórházból, otthon már csak 3 napig volt vérzésem. Én tényleg együtt voltunk a Párommal 2,5 héttel a szülés után. A kislányunk az elején éjjel többször ébredt, de mindig külön szobában volt (van a mai napig), 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.

És nem kaptam arról papírt hogy 6 hétig nem lehet szeretkezni, bár tudtam róla, hogy nem ajánlott, az orvosom mondta. De nem éreztem magam rosszul, nem volt vérzésem, és kívántuk is egymást.

Na, szóval mindenki másképpen gondolja, mi így láttuk jónak s nem bántuk meg :)

2011. júl. 29. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj kedves kérdező,de ha csak ezt látod,akkor szerintem se szülj!Csúnya kismamák?Elhízol?Jesszus!!!

A gyermek vállalás nem arról szól,mint amit itt leírtál!!!Valószínűleg vannak ilyen családok is,de nem gondolod,hogy ez rajtad múlik?

Én 26 éves vagyok és egy 2 hónapos baba anyukája és ennél boldogabbak sohasem voltunk a párommal!És SOHA nem láttam magam olyan szépnek mint mikor kismama voltam!9 kilót híztam és ebből 7 lement szüléskor!

Ez a világon a legszebb dolog,a legnagyobb csoda ha életet adhatsz és ha a meghízás miatt aggódsz akkor régen rossz!Ha valaki tényleg babára vágyik,az nem lesz "a sátán maga"!

2011. júl. 29. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Oké, elhiszem h együtt voltatok, csak mint írtam, fura h már ilyen korán. Én biztos féltem volna, h felszakad a seb a hasamon, mert nem hiszem h olyan lassan tudtuk volna csinálni. Vagy ha olyan lassan csináltuk volna, akkor abból meg nem tom milyen végeredmény jött volna ki, vagy mikor jött volna. De persze minden ember más.

És én is azt mondom kedves Kérdező, h ne csak abból a családból indulj ki. Én sokat híztam terhesség alatt, de simán leadtam szinte mindet. (A maradék 3kilót csak azért nem, mert így már jól érzem magam.) Nincs egy fia striám se, és a hasam is szinte lapos, bár a bőr nem feszes rajta. A párom azt mondta a gyerek előtt, h ne még, most meg azt mondja, h semmi pénzért nem csinálná vissza. Sőt, már a kistesóra vágyik, és nem érti a gyerektelen haverjait miért nem akarnak családot alapítani. Vagyis egy gyerek teljesen megváltoztatja a gondolkodását az embernek, sokkal jobb irányba! Ja, és imádta a terhes alakomat! Hátulról senki se mondta volna meg, h terhes vagyok.

2011. júl. 29. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Mármint a férjem imádta a terhes alakomat.
2011. júl. 29. 14:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Olvastam az utolsó kommentedet, és azt szűrtem le belőle, hogy egyszerűen még nem vagy érett a gyerekvállalásra.

Nagyon sarkított az, amit írsz.

Nem ugyanaz az elhízás, mint a nagy pocak. És hidd el, hogy még azokat a kismamákat is szépnek látja a párjuk, akik felszednek jó néhány plusz kilót is.

Szerintem az általad említett családnál nem azzal van a baj, hogy gyerekeik vannak, hanem talán a munka, az anyagiak fontosabbak számukra, mint a család.

Én például elég sokáig éltem kettesben a férjemmel, és azt hittem, ennél jobban már nem is szerethetném. Aztán amikor megszületettek a gyerekeink, rájöttem, hogy nagyon is fokozható ez az érzelem. Mi nem távolodtunk el egymástól. Egy hónapot vártunk szülés után az első együttléttel, de már a kórházban arra vágytam, hogy újra hozzá bújva alhassak el.

A gyerekek meg persze sírnak, sok velük a feladat, de hiszen ezt te is tudod. De többet adnak az embernek, mint bárki más az élete folyamán.

Egy jól működő házasságot nem tud elrontani egy baba, de az is igaz, hogy egy rosszul működőt sem tud megjavítani.

2011. júl. 29. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi is kivártuk a 6 hetet és utána voltunk együtt. Tény, hogy egy baba ellátása, nevelése nehéz feladat de ezért cserébe kap az ember egy nagy adag mérhetetlen nagy szeretetet és boldogságot. Az ahogy hozzádbújik, huncut mosollyal rádnevet, vagy egy csikizés után hallod az önfeledt hangos kacagását minden fáradságot megér.
2011. júl. 29. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Jo azoknak, akik 2,5 het utan tudtak szexelni, mi majdnem 3 honapot vartunk, engem vagtak, nagyon sokaig szurt, vhogy eszembe sem jutott a szex!! Gondolom, akik 6 het utan csinaltak, azokat sem vagtak, legalabbis en nem tudtam volna!!
2011. júl. 29. 17:11
 20/21 anonim ***** válasza:
A vágás alatt a gátmetszést értetted? Mert nekem is volt gátmetszésem de már hét után együtt voltunk. Kicsit szúrt de a nőgyógyász is azt mondta, hogy be kell járatódnia. Vicces de tényleg így volt.
2011. júl. 31. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!