Vaterás anyukák segítség kellene? Többi lenn.
Én is belefutottam már ilyenbe és elég bosszantó a dolog.
De sajnos sokan nem tüntetik fel a terméklapon, hogy nyaralni mennek ezért főleg nyáron érdemes rákérdezni mielőtt licitálsz.
Én kifogtam már 1-2 negatívot is emiatt, mert a párom vett valamit, én véletlenül többet utaltam(összekevertem egy másik aukcióval), írtam az eladónak, hogy utalja vissza a pénzt.Azt írta rendben, ha megkapja a pénzt, jön a termék.Meg is kapta, meg is jött a cucc, de a pénz sehool még vagy másfél hétig.Felhívtam az eladót, aztmondta ezt a férje rendezi, beszél vele és majd írnak.
Nem írtak én meg adtam egy negatívot.
Másnap megkaptam a sajátomat is tőlük és az volt a megjegyzésben, hogy ő írta nekem e-mailbe (sosem olvastam ilyet), hogy elutazik nyaralni és onnan nem tud utalni bla, bla,bla.
Csak azt nem értem, hogy akkor hogyan küldte el a terméket postafordultával és a nő miért nem említette ezt a telefonban?:)
Azt javaslom, ha nagyon kell a ruhacsomag akkor próbáljátok megoldani a postázást, mondjuk a nagyszülőkhöz, ha már úgyis ottvagytok.Az eladónak szerintem tök mindegy, hogy hová küldi.Ha meg nem szimpi így a dolog, akkor dobj egy negatívot, de akkor nincs ruhacsomag.
Sok szerencsét kívánok az adásvételhez!
7 hós kiscsaj anyuja
nyáron ezzel számolni kell. kérd a nagymama címére, akkor megkapjátok. de ha jövőhét csütörtökön tudja postázni akkor nem két hét hanem 1, mivel sztenderd csomagként 1 vagy 2 nap, tehát jövőhét pénteken lehet megkapod, legkésőbb szombaton.
szerintem ezen nem kell kiakadni, 1 hét nem a világ :)
A Vatera nem egy üzlet, ahová bemész, kiválasztod az árút, kifizeted és hazaviszed. Az eladók nagy része magánember, akinek egyéb ügyei is vannak a a vaterán kívül. Persze megtehette volna, hogy jelzi a terméklapon, hogy nem lesz 2 hétig, de lehet, hogy van neki 200 terméke, akkor meg elég macerás egyesével átírni. Van persze ismerj+ oldal is, de azt meg kevesen olvassák.
Esetedben el kell döntenek, megvárod-e, amíg postázni tud. Ha igen, telefonon, vagy e-mailben leegyeztetitek, hogy hozzátok, vagy a mamához küldje.
Ha nem akarsz várni, írd meg neki, és egyezzetek meg egy semleges értékelésben. Mivel az üzlet ez esetben nem jönne létre, ez a legjobb, amit adhattok egymásnak. Így te kereshetsz gyorsabb eladót, Ő meg jutalék fizetése nélkül visszateheti a csomagot a vaterára.
Ez csak akkor ciki, ha licitálós volt, hiszen rajtad kívül más is megvette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!