Anyukak, hol van Pesten bio piac?
Azert nem valaszolnak, mert nem ez volt a kerdes.
Egyebkent, en azert valasztom, mert itt legalabb nincs tele a zoldseg es gyumolcs nitrattal es egyeb mereggel, ami, ha sok van mergezest lehet kapni, illetve hosszutavon kulonfele megbetegedeseket okozhat. Persze, a bio sem garancia semmire, de bizalomgerjesztobb, mint a sima.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, bocsánat!
Köszönöm szépen a választ! Nekem ez nagyon új infó, jó tudni ilyenekről!
Nem, dehogyis, én nagyon utálok kötekedni, és azt sem szeretem, ha más kötekszik. Most is pl. tettem fel egy kérdést, amelyre 16 válasz érkezett, de egyik sem válaszolta meg a krédésemet, csak kötekedtek... de ez már nagyon off!
Elszomorító, hogy Magyarországon mi folyik ezen a téren akkor, erről halvány lila gőzöm sem volt! De majd alaposabban utána nézek ennek a témának én is, mivel szeretnék én is egészséges ételt adni a babámnak. ezért sem adok bébiételt, nagyon ellene vagyok.
Köszi még egyszer az infót! Minden jót, kellemes babázást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!