Rá lehet szoktatni valahogy a cumisüvegre a 2,5hós babámat?
1hónap múlva megyünk lakodalomba,és rá kell hagynom egy rokonra a kislányomat ,de ma vettem észre hogy nem akarja elfogadni a cumisüveget. Arra gondoltam,ha mindennap 1-2szer megkínálom üvegből anyatejjel,akkor előbb utóbb talán elfogadja..
Van valakinek tanácsa? tapasztalata?
3,5 hónapos babát nehogy már ne hagyhasson otthon egy estére az anyukája! nem csecsemő, már kisbaba, nem lesz semmi baj!
vizet meg nyáron, melegben kell adni a babáknak, anyatejeseknek is, szóval ártani nem fog ha iszik pár korty vizet egy nap
Ezt inkább az anyuka döntse el, ne más. Ő is írta korábban, hogy nem szívesen hagyja másra.
Víz pedig nem kell, de mindig volt/van/lesz, aki ezzel nem ért egyet. :) Pláne, hogy most épp nincs 35 fok (de még akkor sem szükséges).
köszi a válaszokat!
már én is gobdoltam arra,hogy rámcsörög aki vigyáz rá,amikor ébredezik.csak az a gond ezzel,hogy akkor a telefonom rabja leszek és nem tudom majd levenni róla a szemem.sokkal nyugodtabb lennék ha tudnám elfogadja üvegből is az anyatejet
Á, nem kell azért rágörcsölni a telóra se. :) Mondjuk esküvőre nem szoktunk zsebes ruhát húzni, de ha mégis sikerül valahogy magadra aggatni, akkor a vibri is jelezhetné, ha idő van és attól se kellene félned, hogy nem hallod meg a csörgést a zajban. Vagy a felvigyázó hívjon tartaléknak egy másik számot is, pl. a párodét. Így már túl is van biztosítva.
Csak lazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!