Nem bántom meg? Egyik közeli barátnőm oktoberbe szül elég hátrányos helyzetűek úgy értem kevés pénzük van ha megyünk hozzá nem bántom meg avval ha baba ruhát viszek vagy hasonló dolgokat pl cumi, pelenka
Ahogy korábban írta valaki, fürdetőt, popsikrémet, testápolót, amit a doki ír fel, és a kezdeti időben tényleg ajánlott azokat használni, azt semmiképpen.
Én biztos pelenkát, popsitörlőt, ilyesmit vinnék neki, ami fogyóeszköz, folyamatosan szükség van rá. Bocsánat, hogy ilyet írok, meg lehet szólni ezért, de szerintem erre egy hátrányos helyzetű anyának sokkal nagyobb szüksége van, mint szép ruhákra. Persze az is fontos, vigyél neki 1-1 darabot, de vigyél pelust is. Ha van 5-10 bodyja, rugija, akkor azokat simán lehet mosni, amíg pici a baba, és csak fekszik, addig nem is lesz koszos, nem kell váltásnak se sok. Szóval én a pelenkára szavazok! És szerintem örömmel veszi minden anyuka, ha ilyenformán hozzájárul valaki a babája ellátásához!
Szerintem is örülni fog!
Pelenka, popsitörlő, ruhanemű mindig jól jön :)
Esetleg ha megtudod, hogy mire van szükségük: pl. babapléd, fejvédő, stb meglepheted, de csak ha tuti nincs még neki, van amiből felesleges 2 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!