Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik 3as,4es pelenka hasonló...

Melyik 3as,4es pelenka hasonló, mint a Pampers?

Figyelt kérdés

Konkrétan az érdekelne, hogy melyik saját márkás (Spar, Aldi, Rossmann, DM) pelenka hasonló kívül, mint a Pampers? Több gyártó pelenkáját vettem már, de nagyon soknál a 3as méret és a nagyobbak kívül olyan nejlonos anyagból vannak. Kicsit drága mindegyiket végig próbálni, tudnátok segíteni?

A DM Babylove 1es és 2es méret nagyon puha volt kívül, de a 3as már nejlonos... a DM Alana pelenkát ismeri valaki, az milyen?

2010. szept. 21. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a zöld Tescos hasonlitott eddig legjobban a Pampersre, csak most már dr8g8bb, mint a Pampers. A többiről sajnos nem tudok véleményt irni, mert nem próbáltam ezeket. Sok pelust kipróbáltunk már mi is, de mindig visszatérek a Pampershöz, mert eddig ez vált be kifogátalanul.
2010. szept. 21. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Bella Háppi hasonlít a legjobban rá. A múlt héten volt akciós a Tesco-ban, én is akkor vettem, és nekem nagyon bevált. Azt hiszem ez Auchanos márka, de nem biztos.
2010. szept. 21. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
szia! én szeretem a DM alanát, nekünk bevált, és ha jól emlékszem, nem nejlonos kívül...jujj, azt én is utálom!
2010. szept. 21. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is a Bella Háppy 4-est használom a Pampers-ön kívül (előttem írta valaki).Teljesen jó, és az ára is kíváló.Egyáltalán nem nylonos.

Bocsika!Hát ebből nem lett pontos válasz.

2010. szept. 21. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet amúgy ezt a Bella Happy-t venni?
2010. szept. 21. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!A Tescoban lehet venni.Nekem csak az a bajom vele, hogy nem gumis...:S
2010. szept. 21. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az Auchanban veszem.A kamillás Pampers sem gumis.Ennek hátul a derekánál legalább van egy kis gumis rész.
2010. szept. 21. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Auchan sajnos nincs a közelben. :(
2010. szept. 22. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!