Ha megtörlöm babám kezét nedves törlőkendővel/popsitörlő kendővel, baj ha utána beveszi a kezét a szájába?
aki azzal törli, iért nem mossa meg inkább?
én a popsiját is inkább megmosom, ha itthon vagyunk. ez utazásra kitűnő találmány. de nem jobb mint a víz+szappan.
Ha nincs lehetőségem megmosni,akkor mindig azzal törlöm,és semmi baja:)
A fenekét nem félsz törölni vele?Mert onnan is felszívódnak a bőrön keresztül vegyszerek akkor....
Azért ezek a babacuccok úgy vannak kitalálva,hogy ha ne'adj isten babakézbe kerül akkor se legyen baj.
8:40: Kéztörlésről van szó, nem popsiról:) De én a kezét is és a popsiját is inkább megmosom szappannal és vízzel. Popsitörlő végszükségesetére van, illetve itthon pár dolgot törlök vele, néha jól jön.
8:56: Nekem is mindentől mentes törlőim vannak, attól még van benne vegyszer. Többfajta van itthon, most elővettem a Babylove sensitive-t, ami alkohol-, parfüm-, szilikonmentes, stb. Ugyanakkor, összetevők: aqua, propylene glycol, coc-glucoside, panthenol, phenoxyethanol, polyglyceryl-4-carpate, polyaminopropyl biquanide, dehydroacetic acid, octyldodecanol, dicaprylyl carbonate, citric acid. A legtöbb mi, ha nem vegyszer?
Persze,ez igaz!De azért egyszer egyszer semmi baja nem lesz annak a gyereknek ha,popsitörlővel áttörölt kezét lenyalja:D
Lesz az még homokos meg földes is és azt is szájába fogja venni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!