Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies törlökendövel meg...

Huggies törlökendövel meg vagytok elégedve?

Figyelt kérdés

Én most vettem elöször,rögtön 4-es csomaggal,gondoltam rossz nem lehet,hát pedig nagy csalódás volt! Szakad,morzsolódik,nem is is elég nedves,papir.

Ettöl még a dm-es és tescos is sokkal jobb.

2010. jan. 21. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát, szerintem meg nagyon jó. én még sose találkoztam szakadóssal, és eléggé nedves, persze nem tocsog. én az aloésat szeretem, quatropakkot szoktam én is venni. én nagyon szeretem. az a legjobb benne, hogy jó vastag.
2010. jan. 21. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
1x vettem de soha többet!! Egy nagy sz*r..és még nem is olcso szerintem ahoz képest..:S
2010. jan. 21. 15:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is most vettem először és eleinte nekem is csalódás volt, mert alig tudtam kivenni, szakadt és nem húzta magával a következőt, így mindig bele kellett nyúlkálnom. De amint elfogyott belőle kb 10db, jó lett. Én szeretem, h vastag és elég nedves is. De legközelebb csak akkor veszek, ha nagyon akciós!
2010. jan. 21. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is jó volt, csak egy kicsit vastagnak találtam. Most Neutrogenát használunk, patikában akciósan 350 Ft/csomag.
2010. jan. 21. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:

én utálom, nekem is szakadt és kicsi is volt. a neutrogéna meg alignedves szinte...

Én maradok a tescos kék vagy zöld csomis szines terméknél, most 300 ft ráadásul egy csomag, jól betankoltam belőle:))

2010. jan. 21. 16:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen,azt még nem is irtam,hogy nem húzzák ki egymást a lapok. Nem mondom,hogy szar,de azt hittem,hogy sokkal jobb az olcsóbb Tescos v Dm-esnél,ezért lepödtem meg.

A Neogranormon,Nivea milyen?

2010. jan. 21. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
A Niveás nagyon jó. A világoskéket (nem a sensitiveset) használtam, amikor még nagyon picike volt a baba. Eggyike a legdrágábbaknak. Amúgy én is most vettem Huggies shea vajasat, ugyanaz a problémám, mint neked. De az illata fincsi!
2010. jan. 21. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm vett,és mutatta,hogy szét lehet tépni.

Ő is mondta,hogy még1szer nem vesz ilyet!

Pampers nekünk bevált!

2010. jan. 21. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
1x vettünk 4-es csomagot a Tescoba akciós volt. Alig vártam, hogy elfogyjon. A pelust viszont szeretem.
2010. jan. 21. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát sztem is egy nagy kalap sz*r! Nem lehet kihúzni, szakad, nem jön a következő, és az utolsók tocsognak. Viszont a pelója jó.
2010. jan. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!