ásványvíztől lehet hasmenése a babámnak?
nem hiszem hogy az ásványvíztől, esetleg attól, hogy sokat iszik, mert az lazítja a székletet
de keress olyan vizet, aminek optimális az ásványi anyag tartalma, ilyen pl a kifejezetten babavíz pl Jana, de a Nestlének is alacsony az ásványi anyagtartalma
az enyémnek is mindig lágy a széklete, mi voltunk vizsgálaton, semmit nem találtak, valószínűleg a sok folyadéktól van
Vagy esetleg nem adtál neki már tehéntejet? Mert nálunk is hígabb volt eleinte a kaki amikor elkezdtem adni.
De lehet a fogzástól is, vagy aki előttem írta annak is igazat kell adnom, hiszen amíg meleg volt, ihatott többet, amitől hígabb lett a széklet. Most meg hűvösebb van, és nem iszik annyit...
Az ésványvíztől lehet hasmenése, főleg, ha emelt ásványianyag-tartalmút kap.
Figyelni kell az összetételét, és ajánlott alacsony összetételűt adni neki.
A legjobb a babavíz, a csapvizet én biztosan nem adnám neki, amíg nagyon pici. Mi Jana babavizet vettünk, amíg nagyon pici volt, fél éves kora után pedig a sima Janát, és nem volt semmi gondunk.
még évekig nem szabad neki ásványvizet innia, nem jó nekik még a nitrit, nitrát, stb. megterheli a szervezetét, nem tud vele mit kezdeni, nem terheld ezzel. szerintem is simán lehet ettől.
babavizet (szentkirályi, jana) vagy csapvizet adj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!