Akkor most kell sapi vagy nem?
Figyelt kérdés
Nekünk a dokinéni azt javasolta, hogy mindig legyen egy vékony kendőcske nepsütés ellen, mert már ilyenkor is nagyon könnyű napszúrást kapni, és az aránytalanul nagy buksi sok hőt veszit. De itt olvasom, hogy sok anyuka még a picikről is leveszi a sapit. Akkor most kell, vagy sem?2009. ápr. 6. 11:37
1/9 anonim válasza:
Az én fiam 10 hónapos,de az időjárásnak megfelelően mindig adok rá sapit.Most például farmer füles sapit.De nyáron is fogok vékonyat.
2/9 anonim válasza:
Szerintem egy vékony könnyű sapi vagy kendő mindeképp, hisz a babák érzékenyek és a szél is lengedezik.
3/9 anonim válasza:
Szia! Én is ezen tanakodtam és végül ma vettem egy simlis fejkendőt a 6 hónapos fiamnak :)
4/9 anonim válasza:
én is meglepően olvastam, hogy levették sokan a sapit a picikről...én is adok mindig...napközben simléderes sapit, estefelé kötős vékony sapit. Ne felejtsük el a kutacs még nem nött be.
5/9 A kérdező kommentje:
Az enyémen is van kendö, pedig 11 hónapos.
2009. ápr. 6. 11:50
6/9 anonim válasza:
tegnap kint voltunk a játszótéren (Pécs). meglepődve tapasztaltam, hogy újszülött, pár hetes babákon nem volt sapka. azért ez szerintem túlzás. igaz, hogy meleg volt, de...
7/9 anonim válasza:
Kisfiam 9 hós és mai napig adok rá sapit. ő kint alvós és azért félek hogy megfázik a füle - meleg ide vagy oda. vékonysapi, valami vagesz kendő :) szerintem kell még neki. Lehet nyáron árnyékban szélcsendben már nem fogom ráadni, de addigra 1 éves lesz...
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt is mint annyi mindent,mindenki máshogy lát.Nekem 5 hónapos múlt a lányom,babakocsiban,szélcsendben és ha árnyékban van a bucija,én nem adok,de ha mondjuk,lengedezik a szellő,v.nem árnyékban vagyunk,akkor adok.Nekik is kell szellőzön a fejük,pláne az enyémnek még sok haja is van.Azért 30 fokban árnyékban én "kínzásnak" tartom.
9/9 anonim válasza:
Ma voltam csipö ultrahangon és a drnö megkérdezte , h anyuka nem túlzás a sapka???
hát csak ámultam egy vékony sapit adtam a 9 hós lányom fejére akinek alig van haja és a kutacs is nyitva még meg a szél is lengedez- hát nem tudom én azért adok még rá egy vékonyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!