Bölcsibe/oviba ki megy a gyerekért, Ti vagy a nagyik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 10:53
11/15 anonim válasza:
Azt írod, hogy felveszitek apát.Utána meg, hogy 2000km-re laknak....
12/15 anonim válasza:
Természetesen a gyerek apját vesszük fel munka után, de szerintem ez egyértelmű. :)
13/15 anonim válasza:
Nálunk a felállás a következő: reggel mindhárman együtt idulunk, kislányomat elvisszük bölcsibe, utána pedig megyünk dolgozni. Az esetek többségében Én lépek 4 és fél 5 között, és megyek a bölcsibe, aztán visszafelé felvesszük Apát, ha tud jönni. Ezentúl vannak esetek, amikor Én reggel korán eljövök dolgozni (8 órába képtelenség beleszorítani a melót), szerencsére 2 kocsink van, olyankor Apa viszi bölcsibe kislányunkat, délután meg megyek érte Én. Avagy, együtt megyünk reggel, Én dolgozom sokáig, és Apa megy érte délután. 10 esetből 9-szer ketten visszük, és Én hozom haza, a fenti esetek ritkák. Ha sehogysem megy egyikünknek sem a délutáni korai munkából lelépés (értsd 4 és fél 5 között), akkor, végső esetben riasztjuk a szüleimet, akik ugyanazon városban élnek, mint Mi. Édesanyám tanár, elég rugalmasak a munkanapjai, utolsó pillanatban is riasztható. Szerencsére. Lényeg a lényeg, próbáljuk mindig Mi ketten megoldani. Így kislányom reggel 8-tól délután fél 5-ig van a bölcsiben.
14/15 anonim válasza:
Reggel én viszem, délután apa megy érte. Ha gáz van, akkor anyósomék az "ügyeletesek".
15/15 anonim válasza:
Igen, nekem is egyértelmű volt, csak nem értem, hogy miért kell a férjet minden esetben "apának" titulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!