Anyós kérdés elmondanátok a véleményeteket?
A történet ott indul, hogy 4 éve megismertem a páromat akkor én még férjnél voltam.Nem volt jó házasság ezért és nem a párom miatt elváltam.Nagyon jó anyagi körülmények között éltünk a volt férjemmel de mindent otthagytam neki csak aláírja a válási papírt.2 év randizás után költöztünk össze a párommal és minden nagyon jól ment egész odáig amíg be nem mutatott az anyjának.Mindenki nagyon kedvesen fogadott a családban csak ő nem.Kellett 1 év amire eljutottunk odáig, hogy rám nézzen ha beszélek hozzá vagy válaszoljon.Terhes lettem és mintha javult volna a helyzet de aztán minden a régi lett.Nem törödik a saját fiával sem az unokáját havi 1-szer látja.Pedig 60km a távolság és akkor is úgy, hogy követeli, hogy mi menjünk a gyerekkel mert ez így neki kényelmesebb.Folyton oktat minket meg beszól mindenért és csak követelőzik.Ha felhív telefonon akkor semmi baj nincs nevetgél normális amikor meg megyünk akkor meg ismét eljön a beszólásaival.Ha odaérünk kapásból kikapja a gyereket a kezünkből ő persze üvölt mert nem ismeri és fél töle és nem lehet kivenni a kezéből ott ordít a saját gyerekem nyúl felém mert fél ő meg nem adja oda azzal, hogy had sírjon.Mindig ez van és ez olyan borzasztó.Múltkor is fél óra üvöltés után kicsit erélyesen kivettem a kezéből de 5 perc után már akarta is vissza és indult a sírás megint.Tudja, hogy nem állunk jól anyagilag mégis elvárja, hogy mi rohangáljunk le autóval mert az úgy a jó.8 hónapos a kisfiam most és vett neki egy lila rózsaszín napozót mert beszéltük, hogy pont kezdi kinőni a ruháit.Ezt kapta...
Ha valakinek névnapja szülinapja van akkor nekünk ott kötelezően meg kell jelenni viszont ha nekünk van valami az elvan felejtve.Most ismét egy nagy balhé elött állunk mert holnap kellene lemenni mert rokonok érkeznek mi viszont nem akarunk mert erre nem vagyunk kivácsiak és lenne más fontosabb dolgunk is.Ezen az 1 napon van csak itthon a párom a többin dolgozik.Felhívta tegnap a rokonokat, hogy jó lenne ha ők jönnének mert nekünk erre nincs szükségünk erre nem is hallgatták meg csak annyit mondtak, hogy ők ott lesznek és nagyon csalódottak lennének ha nem lennénk ott.Mit csináljunk már teljesen kikészít minket ez a nő.Mindig ő nyer.
konkrétan mit mondanék ?
kb semmit rácsapnám a telefont :-P
max annyit h ha akar valamit akkor emelje fel a fenekét és jöjjön el
lehet h drasztikus de én mikor az anyósom így viselkedett akkor egyszerűen keresztülnéztem rajta nem voltam hajlandó felvenni a telefont ha akart valamit akkor beszéljen a párommal de én nem álltam vele szóba a gyereket akkor látta ha eljött én nem vittem sőt a páromnak is mondtam h ö sem viheti ha küldött valamit akkor visszapostáztam no meg ilyenek nem vettünk semmit sem nekik semmilyen ünnepre sőt fel sem hívtam h fel legyen köszöntve
kb fél év volt mire leesett neki és üzent h szeretne beszélni velem na akkor lefektettük a szabályokat és mondta h ha nem tartja be akkor megint lehúzom a redőnyt jó időre
ne ez használt azóta nincs baj vele
szerintem beszéld meg a pároddal és álljatok a sarkatokra különben megkeseríti az egész életeteket és még ti fogjátok rosszul érezni magatokat
ja én én nem mennék le egyszerűen megmondanám h nincs pénzetek benzinre max akkor ha kifizeti a benzinpénz akkor jöttök
tudom kicsit szemét dolog de hát ö akarja látni az unokáját nem ??? akkor tegyen is érte !!!!
teljesen igazad van
megint csak ö nyerne !!!
kérdés megéri e neked ez ?
mint írtam én nem mennék hanem megnevelném az anyóst
kérdés h nektek van e erőtök erre ???
Ne menjetek, ne foglalkozzatok vele. Mondjátok meg neki, ha látni akarja az unokát, elmegy ő meglátogatni titeket. Ennyi.:)
Nálunk még csak a pociban van a baba, egy utca választ el az anyóséktól, de ezt úgy képzeld el, hogy kisétál a kapum egy egyenesen 20 métert, utána pedig 10 háznyit...
Anyósom örökké itt van, ha itthon a párom.. Mondtam, hogy lassan el akarok menni megvenni ezt azt a babának(14 hetes vagyok, olyan 20 hetesen gondoltam a vásárlást.). Erre anyósom nekem "jól teszitek, menjetek csak..", páromnak " november előtt nem érdemes, sőt hülye vagy, ha bármit is veszel.."(január 26ra vagyok kiírva)(Egy keresetből fogunk élni, mert nem találtam még munkát, most meg már jön a baba, így mindenben ki tud cseszni velem..)
Úgyhogy nálunk sem jobb a helyzet... Sőőt..
Legalább neked nem kell minden nap elviselned.. De ha nálunk meg lesz a baba, biztos, hogy zárom az ajtót/kaput...
Ja és a legjobb, hogy augusztusban lesz az esküvő(de csak polgári a tanúkkal), az eljegyzési gyűrűmet örökké kritizálja, pedig már nem most kaptam, de most jutott eszébe, hogy nekem ilyenem is van.. "túl kicsi, kérhettél volna nagyobbat..." Túl vékony, el fog törni és elhagyod"... Én meg hiába mondom, hogy ez tetszett, nem a pénz miatt választottam ezt, mert az nálunk nem lett volna akadály.. Megőrjít vele...
Mondjuk én a helyedben amikor elvettem tőle a babámat szépen összepakolnék és hazamennék... Az én gyerekemet tuti, hogy nem üvöltetné...
Szegény kisfiad..:( Sajnállak titeket is, de ez a babának nagyon nem jó.. Legyél határozottabb, állj a sarkadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!