Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor furdettek estenkent? Mi...

Mikor furdettek estenkent? Mi mindig elcsuszunk, kb. este 8-10 kozott furdunk es utana alvas. Az mar keso?

Figyelt kérdés
6 hetes a babam es 6x eszunk 1 nap 3-4 orankent es vegigalussza az ejszakat. Az ejszakai alvas utan, ami este kb. 10-tol reggel 5-ig tart, meg alszik tovabb kb. 8-9 ig. Utana meg 3-4 orankent ker enni es ezert az esti furdetes es fektetes eleg keson van.
2009. ápr. 5. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mink is 8-10 kozott furdunk,nincs vele gondunk.5 honapos alanyom.5-6kozott kel de meg vissza alszik 8-9ig.
2009. ápr. 5. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
szia! ha nektek igy kenyelmes nincs gond. minden csaladnak mas a napi rendje. en este 7 es 8 kozott furdetem a kicsit, aztan agybateszem es reggel 7-8ig alszik, viszont napkozben nem sokat alszik.
2009. ápr. 5. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hozd előbbre a fürdés idejét a kb. 19 órai etetést megelőző időpontra.

2009. ápr. 6. 06:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha későinek érzed, hozd előbbre egy etetéssel. Ha nektek így jó és kényelmes, akkor hagyd így. Ezt mindenki egyénileg dönti el, hogy neki hogy jó. Mi 7 körül fürdetünk. Óraállítás előtt 6-7 között volt, de nem akartuk tolni. Viszont egy pár napja sírva fürdik a kisfiam, olyan álmos már. Így valószínűleg visszaállítjuk a 6-7 közötti időpontot.
2009. ápr. 6. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
szia! mi is igy fürdetünk, én is későinek tartottam, és előre hoztam a pancsit.... hát utána az éjszaka katasztrofa volt. elaludt 8 körül és éjjel 2 kor kellt enni és hajnali 6 ig fent volt... ez igy ment 3 napig, nagyon kimerültem... igy visszaálltunk a réggi rendszerhez este fél 9 kor pancsi és csodásan átszundizza az éjszakát.
2009. ápr. 6. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nehéz kérdés. Nálunk az első hónapban szintén így volt, aztán, ahogy "öregedett":) egyre hozta előbbre a dolgot. Most 4 hónapos, és 7kor már ágyban van. Ha akarnám sem tudnék ezen változtatni, mert ha megpróbálom később letenni, akkor már nagyon-nagyon nyűgös, sír. Saját maga alakította így. Ilyen az ő bioritmusa.

A te babácskád mikor alszik fürdés előtt?

Nálunk alszik egy rövidet, mondjuk 45-60 percet 16-17 óra között, utánna eszik, aztán játszik. Amikor már kicsit "szenved", akkor meztelenre vetkőztetem, úgy nagyon szeret lenni, és eljátszogat még. Addig megcsinálom a vizét, meg előkészítem a cuccait. 18-18:15 fele fürdik. Ő már pancsizik, rúgkapál, locspocsol, így már hosszabb a fürdés, mint 6 hetes korában, majd jön a felöltözés, aminek a végén már általában sirdogál. Jóéjt szopi, aztán alvás.

Szerintem legyél még egy kicsit türelmes, és figyeld a babácskád, fog még alakulni sokat ez az esti dolog! Kitartás, és jó babázást!

2009. ápr. 6. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon megörültem a kérdésednek, mert nálunk is így van, és kicsit későinek tartottam, de ha előbb leraktam sem aludt el korábban. Kezdtem azt hinni, hogy nagyon rosszul csinálok valamit. Ezek szerint a kislámonynak is így jó :)
2009. ápr. 6. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

Mi eddig fél8 fele fürödtünk, de mivel már sokáig van világosság és az óra átállítás miatt is 9 órakor fürdetem pár napja. utána vacsi és fél 10-kor alvás reggel 5ig :)

2009. ápr. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!