Mikor furdettek estenkent? Mi mindig elcsuszunk, kb. este 8-10 kozott furdunk es utana alvas. Az mar keso?
Szia!
Hozd előbbre a fürdés idejét a kb. 19 órai etetést megelőző időpontra.
Szia!
Nehéz kérdés. Nálunk az első hónapban szintén így volt, aztán, ahogy "öregedett":) egyre hozta előbbre a dolgot. Most 4 hónapos, és 7kor már ágyban van. Ha akarnám sem tudnék ezen változtatni, mert ha megpróbálom később letenni, akkor már nagyon-nagyon nyűgös, sír. Saját maga alakította így. Ilyen az ő bioritmusa.
A te babácskád mikor alszik fürdés előtt?
Nálunk alszik egy rövidet, mondjuk 45-60 percet 16-17 óra között, utánna eszik, aztán játszik. Amikor már kicsit "szenved", akkor meztelenre vetkőztetem, úgy nagyon szeret lenni, és eljátszogat még. Addig megcsinálom a vizét, meg előkészítem a cuccait. 18-18:15 fele fürdik. Ő már pancsizik, rúgkapál, locspocsol, így már hosszabb a fürdés, mint 6 hetes korában, majd jön a felöltözés, aminek a végén már általában sirdogál. Jóéjt szopi, aztán alvás.
Szerintem legyél még egy kicsit türelmes, és figyeld a babácskád, fog még alakulni sokat ez az esti dolog! Kitartás, és jó babázást!
szia
Mi eddig fél8 fele fürödtünk, de mivel már sokáig van világosság és az óra átállítás miatt is 9 órakor fürdetem pár napja. utána vacsi és fél 10-kor alvás reggel 5ig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!