Hányszor és mennyit alszik napközben 6-7 hónapos kisbabátok?
Jövő héten lesz 6 hónapos.
7kor kel, 9-10ig alszik, aztán fél12-12ig (ezt pár napja csinálja), fél2től 3ig, aztán 5 és 6 között valamikor még egy fél órát. Fél8kor fürdés, szopi, 8kor alszik. Éjjel még egy vagy két alkalommal kel.
annyira bírom az ilyen okoskodókat akik megakarják mondani mi a jó a te babádnak!nem kel velük foglakozni,ha igényli még azt a késő délutáni alvást akkor had aludjon ezt te látod!Az én babám is ilyen volt,mindenki ki volt akadva,hogy még 13 hósan 2x aludt napközben,de ha ő ezt igényelte akkor ez van!Minek szenvedtetni,ha nem aludt akkor hihetetlen nyűgös volt,egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni!
Szóval csináld úgy ahogy nektek jó!
Szia!
Utolsó válaszoló vagyok!
Az én fiam is ilyen volt,csak a szobájába,kiságyába,nyugodt körülmények között,lehúzott redőnynél tudod aludni!És én is úgy alakítottam a programokat,hogy nem alvás időben mentünk!Én úgy gondoltam minek szenvedtessem a gyerekem!Ő babakocsiban is eltudott aludni de ott max 20-30 percet aludt,a kiságyába meg 1,5-2 órákat!Ha meg keveset aludt,nyűgős volt,nem lehetett vele bírni,borult az egész nap,napirend!
Ez kb olyan 1 éves kora körül változott,akkor már anyukáméknál a nagyágyon is eltudott aludni meg most jöttünk haza nemrég a Horvátországi nyaralásunkból és ott is jókat aludt az utazóágyába is meg a mi nagyágyunkon is!
Most 15 hós lesz de még én sem csinálok 1 napos kirándulásokat mert a déli alvását azt szeretem ha itthon töltjük,ha meg fel kel akkor írány a strand,játszótér,barátnők,biciklizés stb!
Szóval késsőbb fog ez alakulni de mindíg a babám igényeit néztem és nem a mienket,hogy mehessek 1 napos programokra!
ne foglakozz senkivel!
Jó babázást,jó egészséget nektek!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!