Mennyire hat ki egy 18 honapos babára, ha azt látja hogy a szülei veszekednek?
Nagyon kihat, nagyon sajnállak! És nem akarlak elkeseríteni, de ez valószínűleg csak rosszabb lesz, ha vele maradsz.
Szegény gyerek...
Pontosan, az elsőt a második...
A gyerek meg pont olyan lesz, mint az apja.
A "milyen ember az ilyen" kérdéseket nem szeretem, pontosan olyan, amilyet választottál. Nem most lett ilyen max. nem vetted észre. Az agresszió nem a rugdosással kezdődik.
Egyszer próbálna meg megtépni, megrugdosni a férjem...
Ha vele maradsz, készülj fel rá, hogy lesz ebből még több is.
A gyerekre pedig nagyon-nagyon rossz hatással van, lesz...
Első, de nem az utolsó, nem akarlak én sem elekeseríteni, mert nem tudsz lépni, """""párod""""tudja, ezt és ez lesz neki a megoldás mostmár mindenre, mert megteheti veled! És a gyermeketek ha ezt látja, akkor ez lesz neki a minta!!! Szóval, ha kell meghunyászkodnék és vissz a szülőkhöz, de ettől az embertel el, mert a gyermeked a fontos, és az ő egészséges lelki fejlődése!
Én a volt páromnak egyszer megbocsátottam egy pofont, utána még undorítóbb lett, persze utána könyörgött, bocsánatot kért, blabla...és ezért bocsátottam meg, de második esetnél, amikor csak erre hajlandóságot láttam nála, elzavartam, úgy hogy csak füstölt! Tapasztalatz, ésa nem rosszat akarunk, de menekülj, ha kell egy barátnődhöz, a gyermekedet bölcsibe be tudod adni, te meg dolgozni el tudsz menni. Csak van valaki aki segít!
De a te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!