Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítene valaki? Mi az a...

Segítene valaki? Mi az a gripe water? Ne haragudjatok tényleg nem tudom. Unokatesóm kisfia hasfájós, az ellen van?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Más néven agolvíz.

EGy szer hasfájás ellen, mint az infacol, vagy espumisan. Ki ki melyiket használja...

(de az angolvíz csak bizonyos kor-talán 1 hó -után használható azt hiszem)

2009. ápr. 5. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
És hatásra is ugyanaz mint az infacol? Úgy értem több alkalom után hat, és úgy hogy szétoszlatja a lenyelt levegőt?
2009. ápr. 5. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
szia, a gripe water -más néven angolvíz-egy 100éve használatos hascsikarás elleni gyógyhatású készítmény. (kaporolaj azt hiszem) Édeskés íze miatt az én kisfiam szívesen megitta, megnyugtatja a pocakot meg a babát is, segít kakilni is. Nekünk az infacol meg az espumizan nem vált be, csak még jobban görcsölt tőle a babám. Ha betöltötte az 1 hónapos kort, akkor már lehet neki adni alkalmanként 5ml-t - közvetlenül etetés előtt célszerű- napi 6 alkalommal maximum. (az 5ml majdnem egy evőkanál, de jobb kimérni.) Nálunk csodákat tett! A DM-ben kb. 1600.-Ft.
2009. ápr. 5. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, kapormagkivonatból van, hascsikarás ellen van. Nekünk bevállt :)

Dné

2009. ápr. 5. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Gripe Water vált be.Mi is ki próbáltuk elötte az infacolt és az Espumizant is de semelyik nem használt.A Gripe Water úgy látom hogy segít neki,jobban kakik tőle és nagyokat pukizik,így kevésbé fáj a hasa.Nagyon sok ismerősömnek is mind a Gripe Water jött be.
2009. ápr. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!