Árt a babának ha hamisan énekelek neki?
Én úgy tudom, hogy 2-3 éves korig-, vagy meddig- nem tudja megkülönböztetni a hamis éneklést a nem hamistól. A lényeg, hogy anyuci/apuci énekel, énekelj csak bátran, nyugodtan.
Max. a párod fülét fogja bántani, de ő már gondolom korábban is tudta ezt, és így szeret téged :D
:))))a barátnőm sokat énekelt a kislányának és azt mondta,hogy mindig elaludt tőle...:)
nnna mondtam neki,h attól én is inkább elaludnék csak ne kelljen hallgatni,szerintem a picilány is igy volt vele,borzasztó hangja van az én drágámnak:)))
A kiscsajszi már nagycsajszi és kitűnő énekből:)semmi baja a hangjának:)
Nyugi...nem attól nem lesz jó hangja a gyereknek,vagy sem...hogy te jó hangú vagy e!
Énekelj csak nyugodtan csak más ne hallja meg ,az inkább gáz:))csak vicceltem,meg ne sértődj:)!
Én sem vagyok egy Maria Callas...:)
Minden jót kívánok!!!
nem árt:)))
Csak majd 3 éves kora körül, ha még mindig nagyon hamisan énekelsz neki, akkor LEHET így fogja megtanulni.
De nem hinném, hogy annyira hamisan énekelsz, mivel ezek a kis baba dalok elég egyszerűek.
De ne aggódj, az óviban majd úgyis megtanulja hogy kell "helyesen" énekelni:)
Amúgy azzal ártanál, ha nem énekelnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!