Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves lányom "veri" 5 hetes...

2 éves lányom "veri" 5 hetes öccsét. Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

Az első 4 hétben csak simogatta, szeretgette, de az utóbbi napokban váratlanul odacsap neki. A pici ordít, rajta pedig látszik, hogy tudja, nem kellett volna. Próbáltam neki elmagyarázni, nem használt. Bántani nem akarom, mert az erőszak csak erőszakot szül.

Pedig sokat foglalkozom vele, nincs elhanyagolva. A pici nagyon jó baba, van időm a 2 évesre bőven. A tesóitól sem lát verekedést.

Még sosem tapasztaltam ilyet. Olyanok válaszát várom, akik átestek hasonló időszakon.

2011. júl. 26. 07:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne is mond.Én is annyira sajnálom és annyira rosszul esik hogy megváltozott teljesen a kis élete.Eddig imádott zuhanyozni is most tegnap olyan hisztit lecsapott..Nagyon sírós lett és hisztis..pedig tényleg rengeteg törődést és figyelmet kap ha nem többet mint valaha is..remélem én is ez hamar elmúlik meg minden.Ez senkinek sem jó.
2011. júl. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!