Gondolkodóban vagyok, hogy ilyen babakocsit veszek, de majd 2-3 év múlva jó lesz még a kistesónak? A kisfiam már 6 hónapos, de vennem kell valamilyen babakocsit, mert ami most van, abban nem tud ülni. Nagyon tetszik ez a kocsi, de nem tudom egy pár év múlva "jó" lesz-e még?!
Ha csak azt nézed, hogy néhány év múlva "divatos" lesz- e akármelyik babakocsi, akkor a válaszom: nem. Minden évben újabb és újabb trendek jönnek, mennek. Ugyanúgy a babakocsi vázára, kerekeire és természetesen a színösszeállítására nézve is. Persze, biztosan jó lesz a kistesónak is, de akkor már kicsit más kocsik lesznek a "divatosak". Szerintem - de ez csak az én véleményem - a babának az a legfontosabb, hogy kényelmes, tágas, jót téliesíthető legyen a babakocsi. Neked meg, hogy könnyen használható, jó minőségű kocsid legyen... Aminek ez a fajta biztosan megfelel.
2009. ápr. 5. 17:50
2/5 anonim válasza:
Én a lányomnak nem divatután vettem. Kényelmes,nagy,tolókar állitható,nagy kerekek,mozeskosár van,nyáriasitani is lehet,egyben sportkocsi is.Ja!Sötétkék.A lányom csak aval akar sátálni,1.éves.Toma a neve a kocsinak és biztos már nem divat.
2009. ápr. 5. 18:13
3/5 anonim válasza:
biztos hogy jó lesz még, nem is divat miatt, de nagyon jó és praktikus kocsi a többes felszereltség miatt.
2009. ápr. 5. 18:35
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy divatos lesz e még később,de szerintem nem a legjobbak ezek a kocsik.Én is ilyen fajtát (más márkát) akartam venni de a boltos lebeszélt.
Az oka:
a sport részt nem lehetelfektetni mert ha a legfekvőbb helyzetbe is van akkor is felfelé állnak a gyerek lábai.
Úgy tudnám így írásban leírni hogy a sport ülése mindig olyan oldalról nézve mint egy 4-es szám elfektetve :)
Szóval szerintem ha lehet ne ilyet válassz.
Ja én a brevit néztem.....
2009. ápr. 5. 18:47
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne azért vegyél meg egy babakocsit, mert divatos. Fontosabb, hogy a gyerkőcnek és a körülményeknek megfeleljen. Legyen kényelmes, nyáriasítható vagy téliesíthető, rendes lábtartartó, kényelmes karfa, attól függően, hogy hol akarod használni nagy vagy kiskerekű, ha sokat utaztok kisméretűre összecsukható és könnyű( főleg tömegközlekedéssel ), jó rugózás esetleg fordítható és állítható tolókar stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!