Normális hogy ennyit eszik tápszeres babám?
Figyelt kérdés
4 hónapos és kb 3 hete váltottunk tápszert. Most ott tartunk hogy fáj a hasa is ettől, viszont éhesebb is. 2,5 óra után éhes és a 3 órát alig bírja ki 170 ml eszik egy evésre, egy nap 7-szer eszik. Régebben vacsi után kb 6-7 óra múlva kelt most 4 óra múlva. Tehát eszik hajnalban 1 körül, utána 5 körül és 8-kor megint. Ez normális? Lehet nem elég tápláló a számára?2011. júl. 25. 14:19
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Tényleg jó sokat eszik! :)) Ezek szerint ti már jó ideje elkezdtétek a hozzá táplálást. Mi még csak ezt esszük :) Holnap megyünk oltásra. Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokink.
2011. júl. 25. 15:39
12/17 anonim válasza:
Lényegében 3 hete kezdtük a hozzátáplálást, de az is igaz, hogy a kisfiam már 2 héttel elmúlt 4 hónapos! Szóval olyasmi idős lehetett, mint a te babád, amikor kóstolgatni kezdtünk. Lehet, hogy neked is ezt fogják javasolni, mert én sem saját kútfőből kezdtem el adogatni neki a gyümölcsöt és a főzeléket. De még mi is nagyon az elején tartunk, csak almát, barackot, krumplit és répát evett még. Sok sikert nektek a továbbiakban és jó egészséget!
13/17 anonim válasza:
Humana és Milumil...Igen, ezekről váltottunk a Beba Ha Startra, mert sosem lakott jól a kisfiam! Érdekes módon azóta 4 óránként éhes csak. Most 6 hós, 3 és fél hós kora óta eszi a Bebát.
14/17 anonim válasza:
23:59 ismét: A hozzátáplálást csak most kezdtük, 6 hónaposan. A széklet probléma is megoldódott, és nincs hasfájás. Szóval drága a Beba, de szerintem megéri!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A sorstársnak pedig én is jó egészséget és sok örömet kívánok a továbbiakban a babóhoz:)
2011. júl. 26. 07:05
16/17 A kérdező kommentje:
Nem váltottunk tápszert, hanem el kell kezdenünk a hozzátáplálást őszibarackkal.
2011. júl. 26. 10:29
17/17 anonim válasza:
Sorstárs vagyok! Sejtettem, hogy nektek is a hozzátáplálás megkezdését fogja javasolni az orvosotok, csak nekem ezzel az a gondom, hogy még nagyon sokára fog annyit enni a különböző ételekből, hogy jól is lakjon velük. A gyümölcs meg lényegében magában folyadék, majd ha lehet bele kekszet tenni, akkor már talán laktatóbb lesz. Az én fiam ma egy nagy barackot nyomott be (megmértem, 80 gramm volt) és utána még 130 ml tápszerrel leöblítette :-(
Egyébként a legelső tápszerünk a Beba volt, csak nekünk attól nagyon erőlködött és sokat ment a hasa, ezért kellett mást ennie. Igazából egyikkel sem voltam még megelégedve, de a doktorunk már nem akar másikat kipróbáltatni, ő is a hozzátáplálást erőszakolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!