Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális, hogy két hét...

Az normális, hogy két hét kóstoltatás után még mindig csak 20-40 grammot eszik a babám?

Figyelt kérdés

6 hónapos, két hete kezdtük. Evett már almát, barackot, burgonyát, répát, és ma először sütőtököt. Mindent 3 napig kóstoltattam. Eleinte persze a kanál is furcsa volt neki, de most sem valami ügyes, bár már néha nyitogatja a száját. Tartok tőle, hogy így nagyon soká fogunk étkezést kiváltani. Ráadásul ha kanállal etetem, akkor utána már a tápszert sem fogadja el rögtön (csak tápszeres), csak kb. egy óra múlva, ha addig el nem alszik. Nem hiszem, hogy jóllakna 20 gramm sárgarépa pürétől például.

Valamit rosszul csinálok, vagy nem érett még rá? De 6 hónapos múlt 10-én, nem hiszem, hogy elsietném a dolgot. Van már egy nagyobb gyermekem, vele ilyen gondom nem volt, igaz, ő kizárólag anyatejes volt féléves koráig.

2011. júl. 24. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Légy türelmes, minden gyereknél más a tempó.

Nem kell siettetni, semmiről nem késett le.

2011. júl. 24. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:

kislanyommal is ez volt

en is 6 honaposan kezdtem kostoltatni, de en 1 hetig kostoltattam 1 uj izt

lassan haladtunk es nem is evett sokat de rakapott az izere egy ido utan :)

addig sok tapszert ivott es surubben kinaltam purekkel

nem egy nagy evo most sem, de mindig van valami kedvenc ambol szivesen eszik...most ilyen a paradicsomos husgomboc :)

meg nagyon uj ez az elmeny neki:) hidd el nem marad ez mindig igy :)

2011. júl. 25. 00:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem akarom siettetni, csak a védőnő már a husit emlegeti, hogy ideje lenne azt is ennie...

De képzeljétek el, mintha meghallotta volna, hogy panaszkodok rá, ma délben 100 gramm sütőtökpürét úgy eltüntetett pár perc alatt, hogy nem győztem rakosgatni a szájába! :))) Szerintem evett volna még, de nem mertem többet adni így hirtelen. Már látom a fényt az alagút végén!:)))

Minden jót nektek, és köszönöm, hogy írtatok!

2011. júl. 25. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

lehet eddig nem izlett neki amit evett :) a sutotokot a lanyom is imadja :)

orulok, hogy izlett neki:) minden jot Nektek :)

2011. júl. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!