1 éves babátoknak szoktatok már pudingot adni?
Figyelt kérdés
Arra a pudingra gondolok, amit otthon főztök: tej, pudingpor, cukor (nyilván ez utóbbiból jóval kevesebb).2009. ápr. 5. 09:56
1/6 anonim válasza:
én nem adnék, majd csak később. vegyél inkább a boltban babajoghurtot.
2/6 anonim válasza:
Èn adtam.Semm baja a lányomnak,persze ö már kapott elötte kóstolót a bolti tejböl.
ha a babád ivott már bolti tejet,akkor nyugodtan.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igen, egy párszor ivott már egy-egy kisebb adag tejet. Egyszer már adtam pudingot is neki és nagyon ízlett. Akkor ezek szerint már szoktak ilyenkor adni. :-)
Joghurtot egyébként adok neki, csak már nagyon unja. Ezért szeretném változatosabbá tenni az étkezéseit. A tápszert nem hajlandó meginni, úgyhogy próbálkozom a többféle tejtartalmú étellel.
2009. ápr. 5. 14:19
4/6 anonim válasza:
Én egy éves kora óta néha-néha adok a lányomnak, de tényleg csak olyat,amit én főztem (a Haas pudingporok között van olyan, ami csak természetes színezéket és egyéb anyagokat tartalmaz, abból főzök neki.) Nagyon kevés szőlőcukrot v. gyümölcscukrot teszek bele, így is ízletes.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megkeresem akkor a boltban a Haas pudingport!
2009. ápr. 6. 10:19
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi még 1x az ötletet, tegnap este már vettem is a Haas natural pudingporból egy pár csomaggal! :-)
2009. ápr. 7. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!