A babátok mikortól kezdte el megtartani a fejét?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 11:43
11/15 anonim válasza:
Nekünk is 1-2 hetes korától tartja, sokat volt nagyon vállon, és erős kis hölgy, bár sokáig még imbolygott neki. Most 3 hónapos, már nagyon szépen tartja minden helyzetben, épp pát napja dicsérte meg a doktornéni, hogy milyen erős, mert ülésbe húzta ellenőrizve a fejtartást, de Lillánk csak azért is állásba helyezkedett. :)
12/15 anonim válasza:
ahogy megszületett már tartotta a kisfiam 40. hétre született,nagyon erős baba, 5hetesen már átfordult,3 hetesen már alkaron tartotta magát, 10 hetesen már a kezén támaszkodott,kúszik,átfordul mindenhova mindenhogy most 3 hónapos
13/15 anonim válasza:
Hasra fordulva már 1 hónaposan is megtartotta magát és a fejét.Viszont ha fogtuk a kezünkben akkor csak majdnem 3 hósan tartotta meg a buksiját.
14/15 anonim válasza:
Kislányom megszületett, bepólyálták, nyújtották nekem, és háton fekve emelte magasra a kis fejét és kukucskált kifelé :) Vagyis hát olyan volt, mintha kukkolni akarna.
Egy hetesen már olyan sokáig megtartotta hason, hogy elő tudtam kaparni a fényképezőgépet, és lefotózni. De ha hason aludt, a kis fejét az első perctől emelve fordította ide-oda.
15/15 anonim válasza:
Nekem már a 2. 3. naptol tartogassa helyesen a fejét.Most meg hogy már 2honapos,már rendesen fel is akar ulni,átfordul magátol.Szerintem ezek nála elég korai dolgok,de most mit tudok csinálni,inkább orulok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!