Meddig lehet berregtetni a gyereket?
Olyan pihenőszékünk/hintánk van, ami finoman remeg. Meddig lehet benne a baba?
(És úgy általában a pihenőszékben? Ilyen székünk van: [link] és egy hónapos a baba (a feje párnával be van támasztva, hogy ne "csukoljon" oldalra)
első válaszoló vagyok. ha rá van írva, hogy 0-tól használható, akkor biztosan használhatjátok.
biztos vagyok benne, hogy a gyerkőc szuperul alszik benne. igazából csak abban nem vagyok biztos, hogy monjuk 7-8 hónapos korában hogy fogjátok tudni elaltatni a gyerkőcöt, ha megszokja, hogy "berregéssel" alszik el. ne értsetek félre, nem rosszindulatú akarok lenni, csak arra gondolok, hogy nagyon sok anyuka azon panaszkodik, hogy képtelen elaltatni a gyerkőcöt, csak ölben, ringatva. mikor a baba 8-10 kg, akkor ez elég nehéz feladat. én az elejétől fogva nem altattam ölben, szigorúan az ágyában. így most sincsen gond. akár napközben, akár éjszaka, beteszem az ágyba, ő tudja, hogy most pihenés következik. Csak sok szerencsét tudok kívánni ahhoz, hogy a későbbiekben is ilyen jókat aludjon a gyerkőc mindenhol! lehet, hogy én vagyok aggódó ilyen téren, de én félnék hozzászoktatni kis korban ehhez a fajta alváshoz!
2. válaszoló vagyok. Nálunk KIZÁRÓLAG nagpközben pár órát alszik benne. Az éjszakai altatással nekünk nincs problémánk - kezdetektől a kiságyában alszik. Egyébként 18 kg-ig használható a pihenőszék.
A berregésre visszatérve - nem hiszem, hogy gond lenne 1-2 órás "berregés". Legalábbis a doki szerint nincs semmi gond a pihenőszék használatával.
Sokszor kértem, de akkor megint: NE PONTOZZÁTOK LE A VÁLASZADÓKAT! NEKEM, MINT KÉRDEZŐNEK MINDEN VÁLASZ HASZNOS, AZ ELLENTÉTES TARTALMÚ VÁLASZOK IS!! Ha valaki megtisztel azzal, hogy válaszol, és elmondja a véleményét, ne "büntessétek".
Nekünk sincs gond az éjszakai alvással, azzal van gond most, hogy két kaja között néha nem akar egy órát se várni, a tápszerváltás miatt valószínűleg, mert váltás előtt nem volt ilyen gond (viszont nagyon fájt a pocija), én ezért örülök neki, hogy megnyugodott és elaludt a székben.
Látszott rajta, hogy nagyon kimerült, fáradt (sokat sétáltunk nagyon ma), és mégsem tud aludni, és így elaludt. De volt, amikor csak nézelődött benne, és nagyon jól érezte magát, egyáltalán nem aludt, élvezte, hogy megmozdul,és ring, és direkt ringatta magát :)
De mondom, nalunk 2 oranal tobbet sosincs, csak a berreges funkciot most hasznaltuk eloszor, es kivancsi voltam meddig lehet berregtetni a manót, mert a férjem szerint erős a berregés (szerintem nem), és kiváncsi voltam, ki hogy van vele.
két játéka van még csak, ez a pihenőszék, meg a forgó. holnap veszunk neki jatszoszonyeget, meg remelem vmi aprosagot. egyenlore nincs sok opció :) meg ugye a szórakoztató anyu-apu.
Pontozás: elvi kérdés, nem a pontok miatt, csak nekem tényleg hasznosak voltak, és nemcsak ennél a kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!