Milyen a külföldi nyaralás egy egyéves babával?
Figyelt kérdés
Meséljetek, milyen élményeitek vannak. Hova érdemes menni, és mivel? Mi repülővel mennénk, de még bizonytalan vagyok. Kocsink nincs, busszal és vonattal nem szeretnénk utazni messzire.2009. ápr. 4. 20:10
1/2 anonim válasza:
Mi kocsival mentünk mindig, de már 5 hónapossal is. Kellően fel kell készülni, rengeteg dolgot kell vinni vagy olyan helyre kell menni, ahol mindez elérhető (etetőszék, babaágy stb.). Repülővel nem tudom, hogy vittünk volna annyi csomagot, de ismerőseim voltak 3 hónapossal Máltán, és jól érezték magukat, igaz, annak csak egy babakocsit kellett vinni, aludt mózesében. Az ország majdnem mindegy, a lényeg, hogy a szállás kulturált legyen és legyen a közelben gyermekorvosi segítség, szükség esetére. Nekünk Németország nagyon bevált, a legbababarátabb ország Európában, még a legutolsó zsákfalu legolcsóbb panziójában is minden volt a babáknak (pl. játszósarok az étkezőben, pelenkázó az éttermi wc-ben). Tudom, nem egy tipikus nyaralóhely, mert kevés helyen lehet fürdőzni.
2/2 anonim válasza:
Mi Olaszországban, Krétán voltunk babával az első baba 4 hónapos volt mikor mentünk Krétára 2 hétig jól bírta a repülőt aludt szinte végig. Rá 4 évre mentünk Olaszba akkor 6 hós babával és végig aludta 2 órás utat. Mi szállodában voltunk bababarát környezet mindkét helyen. Gyermek orvossal a szálló területén. Mi megvoltunk elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!