Ingyen a babaholmit?
Unokatesóm babát tervez, és mondta, hogy tegyem el neki, mert 3 év múlva szeretne szülni. Több éve megszakadt a kapcsolatunk, most újabban megint keres.
Tudom, hogy pénzt nem adnának a cuccokért, de több százezer Ft-os dolgot adjak oda neki ingyen? Ez elvárható?
Ha mondjuk rendszeresen találkozgattunk volna, vigyázna a gyerekeimre mondjuk havonta 1*, az megint más, de nem is tartottuk a kapcsolatot. Ennyire erős lenne szerintetek a rokoni kötelék, hogy oda kellene adnom azért pont neki, mert rokon??
Szia
Szerintem meg rakjál félre neki 1-2 db-ot,nehogy szó érje a ház elejét...a többivel meg csináld azt,amit jónak látsz,vagy amit már kigondoltál,hogy szívesebben tennél velük! :)
Nálunk is már egy két rokon benyőgte,hogy milyen jó lesz,ha majd náluk születik a baba és nekik nem kell majd venniük egy csomó mindent,mert nálunk már úgyis megvan...
Erre mi csak jókat mosolyogtunk,meg viccesen hozzátettük,hogy jaa...erre építetek..?!?
Aztán most jön a kistesó,így biztos hogy nem fogunk egy ideig semmit sem kölcsönadni..,vagy ha már nem lesz rá szükségünk,akkor sem biztos,hogy nem fogjuk őket eladni...
Mindenki csak tehetősebb nálunk,de simán elvárná szerintem mindenki hogy majd tőlünk örökölnek mindent...
Általánosságban ezekre pályázik mindenki..: elektromos hinta,kiságy,ruhák,cipők,játékok,gyerekágy,babakocsi,gyerekülések...és még sorolhatnám...mindegyik összességében több 10ezer ft.... még féláron eladva sem kevés pénzről beszélünk ilyenkor..
Szia!
Szerintem ne add oda. Hivatkozz arra, hogy jó lesz a kistesónak vagy egyszerűen ha már nem kell add el teszen vagy a vaterán. Én is eladtam a legtöbb cuccot, mindent újonnan vettünk, senkitől nem kaptam semmit. Olyan, akinek szívesen adtam volna, mostanában úgysem fog gyereket vállalni, aki meg végig lesz..rt minket és még egy rágókát se kaptunk soha tőlük, ne is várja el, hogy odaadjam a cuccokat! Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!