Aki használta és akinél bevált, hogyan hatott az Infacol? Mennyi időnek kell kb. eltelnie?
Bár nem én írtam, de igen, azt jelenti, hogy kevesebbet sír, ezáltal - és a kevesebb vagy épp megszűnt fájdalom miatt többet tud aludni.Könnyebben kakil, könnyebben pukizik, nem görcsöl előtte - vagy nem olyan sokat.
A kisfiamnál is bevált, 2 hetesen kezdtem el adni, de az első hatás 2. napon volt csak. Kellett egy hét, mire minden oké lett. Most 8 hetes, de még nem tudjuk elhagyni - bár próbálgattam.
Nálunk is nagyon bevált. Minden evés előtt kapott, borzalmas íze volt. Kérdésedre felelve "bevált".: Sokat pukizott, nagyobbakat böfizett, nem sírt,m nem rándult össze görcsösen. Én abból vettem észre, hogy hasfájós, hogy ha simiztem a hasát nem sírt, hanem jólesett neki. kb 2 dobozzal elfogyasztottunk mi is, túlestünk rajta. Figyelj oda te is, hogy mit eszel, csak semmi szénsav, meg "K" betűs étel.(uborka sem..:) Bár ezeket gondolom tudod.:)
Amikor beadtam neki az infakolt, könnyebben elaludt, nem panaszkodott annyit. Hamar hatott.
Én nagyon szerettem. Jah, és egyből bekakilt utána!:) Később még 1-2 alkalommal is kapott, mikor nem volt 2-3 napig kaka, mert akkor is fájt neki a hasa. De szerencsére elnőttük. 3-4 hós korára a te manód is bizti elnövi. Kitartás!
KoBa: Egy 9 hós manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!