Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól nem volt el gyermeket...

Mikortól nem volt el gyermeketek a babakocsiban, mikortól kellett kivenni?

Figyelt kérdés
úgyértem mikor már "menni"akart,de még nem tudott,ki akart szállni,és "sétáltatni"kellett,fogni a 2kezét...stb,ez kb mikortól volt nálatok?Nekem pár perc után kiáll vagy beáll a derekam,nem is tudom hogy irjam,de szörnyű....1éves lesz a kisfiam,és mióta "megmutattuk"neki ezt a sétálást,azóta mániája...magától egyenlőre ritkán jut eszébe,de ha valaki(nagyik) igy sétáltatja,és visszaakarja rakni a babakocsiba,vagy csak ölbe venni,hát olyan hisztit levág,hogy az egész város minket néz...
2011. júl. 23. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg el nam adtam a babakocsit 27 hónapos korában
2011. júl. 23. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok a két kezes sétáltatás híve, így ezt nem is gyakoroltattam a gyerekeimmel, ennek ellenére mind a kettő egy éves szülinapján már ment. Amúgy a nagyobb 13 hónaposan, a középső 16 hónaposan hagyta el a babakocsit (akkor már beszíjazva sem bírtam tolni őket úgy sikítottak benne), a kicsi még csak 3 hónapos.
2011. júl. 23. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:

első

11 hónaposan indult el

2011. júl. 23. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Lányom 10 hónapos és bár még nem megy, de már lépeget, és azt csinálja amit a fiad. Egyszerűen képtelenség őt babakocsiba tenni. Ki akar mászni, nem marad meg benne.

Így marad a kézben cipelés és a kenguruzás.

Különben üvölt és minket is mindenki néz...

2011. júl. 23. 13:50
 5/8 A kérdező kommentje:
ő még nem megy egyedül,csak kapaszkodva,most lesz 1éves.Én sem szoktam,csak nagy ritkán igy "sétáltatni",és ezután van a hiszti,mikor leraknám,amúgy szerencsére magától nem jut eszébe.Ő elvan a babakocsiba,imádja szerencsére,csak a nagyszülők szokták séta közben kivenni,és sétáltatni igy..na akkor van hiszti.Ha én sétálok vele,van hogy egybe 3-4órákat sétálunk naponta,és ki sem kell vennem,csak mikor tisztába rakom.Csak mostanában van az,hogy séta közben pl egy szökőkúthoz érünk,és neki áll dobálni magát,hisztizik,kiakar jönni,én meg nem tudtam elképzelni mi az isten baja van,mire kiderült hogy a nagyapja mindig kiveszi a szökőkútnál,ezért csinálja ezt velem....
2011. júl. 23. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Én soha nem sétáltatam 2 kézzel a fiam,mert azt hallottam, hogy úgy később indulnak el egyedül, így már 11 hósan elindult magától. volt 2 hét mikor nem akart megmaradni a babakocsiba, de elmúlt, ismét szépen ül benne. 14 hós.
2011. júl. 23. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
20 hónapos volt, mikor kivettük, mert jött a kistesó. Én nem vettem ki sétáltatási céllal, csak véglegesen.
2011. júl. 23. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok válaszolni, mert nem sétáltattuk... 11 hónaposan magától elindult, előtte sosem fogtuk a kezét.
2011. júl. 24. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!