Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törvényszerű, hogy egy kisbabá...

Törvényszerű, hogy egy kisbabás anyuka kimerült és fáradt legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szinte mindenhol azt olvasom vagy hallom, hogy a kisgyerekes anyukák mennyire le vannak strapálva, milyen nagyon elfoglaltak és kimerültek. A kislányom 8 hetes, nagyon jó baba. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy estére nem esik jól ágyba kerülni, de alapvetően mindenre jut időm és energiám (háztartás, torna, nagy séták a kicsivel stb., de még a fodrászhoz vagy kozmetikushoz is eljutok) Eddig még nem éreztem egyszer se, hogy teljesen lestrapálna a baba. Igyekszem minél többet foglalkozni vele, de elbizonytalanodtam, hogy talán ez mégsem elég, és ezért jut időm másra is.

Nektek hogy alakul egy napotok, nagyon elfáradtok?

2011. júl. 22. 22:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

az én babám egy angyal. Másfél évesen reggel 9-ig alszik, napközben még 3 órát szundikál, játszik egyedül, stb.

Én azért voltam eddig lestrapált, mert most végeztem az egyetemet. Most pedig azért vagyok lestrapált, mert a férjem vállalkozásába besegítek, ráadásul terhes vagyok, és egész nap álmos. Ha a házon és a babán kívül más dolgom nem lenne, vígan élném életem.

2011. júl. 23. 12:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Én már nemis irok csak annyit hogy én nagyon zombi voltam amikor kicsik voltak ,ikrek, segitség semmi éjjel-nappal 3-óránkét etetés ráadásul koraszülöttek lettek féltettem a bölcsőhaláltól őket.Most meg már 20-hónaposak azért vagyok hulla.
2011. júl. 23. 13:30
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok. Kiegészítésként csak annyit, hogy a kérdés azért merült fel bennem, mert ezen az oldalon és egyéb fórumokon rengeteg olyan kérdés van, hogy "hogyan lehet túlélni az első heteket?" stb., és ezért bizonytalanodtam el, hogy én valamit nem csinálok jól, ha van ráérős időm a baba mellett. De megnyugtat, hogy a többség itt úgy nyilatkozott, hogy a babája 2 hónapos korában még hasonló cipőben járt, mint én.

Boldog babázást mindenkinek!

2011. júl. 23. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!