Hogyan csináljam, hogy kevesebbet egyen, többet aludjon?
Szia!
Igaz, hogy még fiatal vagyok és nincs gyerekem, de próbáld meg, hogy adsz neki teát, ha elfogadja a cumisüveget. Lehet, hogy csak azért kel fel, mert szomjas. Azt még az apukája is tudja neki adni.
Szerencsés vagy, hogy csak három óránként eszik a babád. Az tényleg gond, hogy ilyen keveset alszol, próbálj nap közben többet pihenni, majd észreveszed, hogy lassan átáll a szervezeted a folyamatos "műszakolásra". Kérj segítséget, sétáljon más vele, hagyd a háztartást (igen, meg lehet szokni a kisebb koszt is) és pihenj.
Anyatejes baba nem lehet elhízott. VAn olyan nézet, ami próbálja a babákat egy szigorú napirendre rászoktatni, a másik, hogy rábízod az egészet. Mi ez utóbbit tettük, még 10 hónaposan is ébredt 3 óránként éjjel is, rá egy hónapra viszont villámgyorsan elválasztotta magát és átalussza az éjszakát. Ő is hasfájós volt, ez csak három hónap max., nekünk pont az segített, ha evett kicsit. Éjszaka teáztatni manapság nem szoktak-folyamatosan változik a protokoll ebben is.
De minden baba más. nagy szerencse, ha van egy jó védőnőd és/vagy gyermekorvosod.
Gratulálok és sok erőt és örömet kívánok a babádhoz!
egy egyéves nagyfiú anyukája
Kedves utolsó!
Én javasoltam a teáztatást. De egyébként abban egyetértek, hogyha a kedves kérdező a gyermekorvosával, vagy a védőnőjével beszéli meg ezt a dolgot. Ők sokkal jobban fogják tudni, hogy mi lesz a megfelelő a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!