Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet 1 éves babával már...

Lehet 1 éves babával már "rajzolni"?

Figyelt kérdés
Szívesen rajzolnék a babámmal, csak nem tudom, mivel lehetne ezt biztonságosan kivitelezni - amit nem nyal le a kezéről, és nem törik kis darabokra. Természetesen ülnék mellette, hogy ne egye meg, de villámkeze van :)
2011. júl. 22. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
hát, filctoll? olyan vastagabb. mondjuk azzal meg a környezetét tudja nagyon hamar összemaszatolni. de hát ez ilyen. :) még ők ilyen kis szelesek.
2011. júl. 22. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, hogy szeretnél együtt rajzolgatni egy 1 évessel???

Majd egyszer a keze ügyébe kerül egy ceruza, meg egy darab papír, és elkezd először pöttyögetni, aztán később néhány vonalat kriksz-krakszolni, aztán összevissza firkálgatni cikkcakkokat és hurkokat... És ez sok-sok hónapos folyamat.

Egyébként a mágneses vagy zselés firkatáblát tudom ajánlani, azt nagyon szeretik a gyerekek, és már egész kicsikének is remek "firkapapír".

2011. júl. 22. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Toll, papír és megoldott a dolog, legalábbis nálam bevált, és ha figyelsz rá, akkor nem tudja a szájába venni /legalábbis ritkán/.
2011. júl. 22. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak ezek a rajzoló táblák.ezek nem maszatolnak, le lehet húzni, s eltűnik a rajz. A kisfiam 9 hónapos, a "toll" tetszik neki,ami oda van rögzítve a táblához, én rajzolok neki, ő néha húz egy vonalat,vagy együtt.Nagyon élvezi.De a vége, hogy a szájába akarja kapni,résen kell lennem.Próbáld ki.
2011. júl. 22. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Filctollat meg golyós tollat próbáltuk eddig. Elôbbibôl elég sok került a kezére, ami nem zavarna, de onnan hamar a szájába kerül, utóbbi meg elég hegyes és kiszakítja a papírt is.

Gondoltam, hátha van valami biztonságosabbra ötlet, tipp.

Egyébként meg persze, hogy nem rendes rajzra gondoltam, csak a "nyomhagyás örömére". (A munkám miatt egész nap rajzolni lát, ezért is érdekelné.)

2011. júl. 23. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

utóbbi meg elég hegyes és kiszakítja a papírt is.

Vannak felíró mappák, tökéletesen passzol a papír alá és nem szakad ki.

2011. júl. 23. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom első szülinapjára kapott színes mágneses rajztáblát, amihez négy darab mágneses "nyomda" is van. Azóta rendszeresen rajzolunk. Már a csigabigát ő rajzolja :D és ha eszébe jut, ráteszi a tenyerét, hogy rajzoljuk körbe. Szerintem nagyon jó!
2011. júl. 24. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!