Más babája is sír, ha ki akar menni a szabadba?
Figyelt kérdés
Családi házban lakunk,tegnap bele akartam ültetni a kislányom az etetőszékébe,hogy egyen,de meglátta hogy nyitva az ajtó,kellemes idő volt,és elkezdett kapálózni,sírni,és folyton kifelé nézett,igaz mostanában sokat vagyunk kint, de létezik hogy azért mert a jó levegőre akart kimenni? Vagy csak én képzelem ezt?
9 hós lesz
2009. ápr. 4. 07:55
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat hogy szeret kinnt lenni, ilyen jóidőben mi is kinnt vagyunk az udvaron, az evést is megejtjük odakinnt.
2/3 anonim válasza:
Már egyhósan is tudta, hogy séaidő van, mégha minusz volt, akkor is:) egyszerüen megszokta hgy a bkcsiban alszik egy jót kint, igy már a séta előtt negyed órával mindig nyöszizett, a mai napig is igy van, 5 hós bébike. Szerintwm szeretik az oxigéndús, természetes levegőt, biztosan meg is nyugszanak tőle, tök ügyik:)
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is "levegő függő" :)!
Télen is nyitott erkélyajtónál altattam ( persze jól becsomagolva).
Most,hogy ilyen jó idő van alig akar napközben az ágyikójában aludni,így az erkélyre kirakom a babakocsiba,és már alszik is.
Ő 4,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!