Nem akar tejet inni mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 hós lányomnak hasmenése volt a múlthétvégén. Már jól nincs semmi baja, de azóta nem akarja meginni a tejet!2011. júl. 22. 08:24
1/7 anonim válasza:
lehet, hogy tejérzékenysége van, és ezért érzi, hogy nem kell neki. Nagyon sok felnőtt nem is igazán van tisztában vele, hogy tejérzékeny és nem issza a tejet, mondván nem szereti. Nekem a lányom is tejcukorérzékeny, tőlem örökölte. Nem issza meg a rendes tejet, csak tápszert és nem eszik joghurtot, csak néha kap tejterméket. Vidd el orvoshoz, hogy kiderüljön mi is az igazi gond. Lehet, hogy csak egyszerűen nem kívánja.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A tejérzékenység kialakulhat egyik napról a másikra? Mert eddig napi 4 dl tejet ivott, a hasmenése előtt most meg egyet se!
2011. júl. 22. 08:36
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy felhalmozódott a szervezetében a laktóz, attól volt hasmenése. Én is arra tippelnék, hogy nem ő maga, hanem a szervezete utasítja el a tejet, azért nem kell neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ne is erőltessem?
2011. júl. 22. 08:45
5/7 TKI Ibolya válasza:
Ne erőltesd, ő még ösztönösen tudja mire van szüksége.
6/7 anonim válasza:
Én elvinném kivizsgálásra a gasztróra, gyerekorvostól kérj beutalót.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma reggel megivott 120 ml tejet és semmi baja nem volt tőle, nem ment a hasa sem! :o)
Valószínűleg, hogy nem kívánta eddig és azért nem itta!
2011. júl. 22. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!