Hogy bírtok egésznap a babánhoz beszélni? Nem szoktatok unatkozni, h nincs kihez szolni? Hogy nem kapsz választ?
Figyelt kérdés
vagy nektek mindig eszetekbejutott vmi jó amiről meseltetek?2009. ápr. 3. 21:39
11/13 anonim válasza:
nekem egy hónapos a babám, már mosolyog rám, nézem mi az ami kiváltja nála a mosolyt, meg olvasok (az elmult honapban 14 konyvet olvastam ki, ami még az én bibliofil énemhez is durva :)) énekelek neki, amit gondolok, találok ki rigmusokat, és abból koltok
12/13 anonim válasza:
Én is szoktam így érezni, amit írsz! Néha nekem is hiányzik, hogy egész nap nem tudok senkivel sem beszélgetni (leszámítva, hogy pár percet beszélek telefonon anyuval, vagy egy barátnőmmel vagy a férjemmel)). Persze tündéri a fiam, édesen tud mosolyogni meg gagyorászni, de azért amellett hiányzik a "felnőtt" beszélgetés.
13/13 anonim válasza:
Ne aggódj,én nem beszélek hozzá folyamatosan.Van olyan,hogy itt van az ölemben,de msn-n beszélgetek,vagy a kanapéra rakom magam mellé és netezek.Nem kell folyton lefoglalni Őket,akkor is fejlődnek,ha csak figyelnek.
Érdekes,hogy nekem bevásárlás közben nem áll be a szám,benne van a babahordóban a bevásárlókocsiban és mindenről kikérem a véleményét,ill. elondom,hogy mit miért veszünk.Ja,5 hónapos múlt és be nem áll a szája és folyton vigyorog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!