Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírtok egésznap a babánho...

Hogy bírtok egésznap a babánhoz beszélni? Nem szoktatok unatkozni, h nincs kihez szolni? Hogy nem kapsz választ?

Figyelt kérdés
vagy nektek mindig eszetekbejutott vmi jó amiről meseltetek?
2009. ápr. 3. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom én valahogy nem bánom ha nem kapok választ. mindig elvagyok soha nem unatkozom. itthon mindig van valamit csinálni közben hallgatom a tv-t ( a babázáson kívül) tervezgetek, gondolkodok, ha sétálunk mindig van egy két ismerős akivel lehet beszélni. de egész nap nem mondom a magamét a kicsinek.
2009. ápr. 3. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egész nap dumálok vele, a maga módján ő válaszol:) 5 hós amúgy a törpicsek:) mindenről beszélek, hogy épp milyen a figura a pelusán, az az állat milyen hangot ad, vagy melyik ruhát szertném ráadni hogy csiinilegyen és apa ha végre felkel, megzabálja, vagy miről beszél épp a reggeli müsorvezető a tévében, vagy miért ne tépje ki a karikafülbevalót a fülemből épp, vagy elmesélem milyen kép van a falon és az eredetit kifestette, mennyit evett, és mennyit kellett volna szerintem, és igy tovább mig le nem megy a nap :) ő meg folyamatosan: őő-őőő! Hát ez a válasz, mindig más dallammal cifrázva:)
2009. ápr. 3. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

UNATKOZNIIIIIIIIII??????!!!!!

Szülj még egy gyereket! Garantáltan nem fogsz többet unatkozni!

2009. ápr. 3. 22:08
 4/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem rosszul fejeztem ki magam nem ugy értem az unatkozast,hanem hogy sosincs valasz es akkor is ki kell mindent mondani hogy a gyerek hamar fejlödjön
2009. ápr. 3. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekünk 7 hónapos a kisfiúnk és én is egyfolytában beszélek hozzá. Elmondom,hogy milyen programot találtam ki aznapra, hogy mit fogunk enni vagy miért öltözünk át 2-3 adjára mert kaki támadás volt vagy leitta magát.:) Persze néha az ember saját magára ráun már délutánra :) olyankor jól jön ha feltudsz hívni egy barátot és kicsit tudsz vele beszélgetni. Persze utána újra jön a végeláthatatlan beszélgetés. Ami ha jól belegondolunk nem egyoldalú mert mástnem figyel Rád és nem sír vagy nyávog :) és a hallgatás is egy válasz nem?? :)

A mi picink meg már elég érthető válaszokat ad(hol a gagyogásával vagy a testbeszédével)

És hidd el pár hónap vagy hét és Ő fog egyfolytában beszélni hozzád :)

2009. ápr. 3. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kedvesen, mosolyogva szólsz hozzá és ő visszamosolyog, akkor már rengeteget tettél a fejlődése érdekében.
2009. ápr. 3. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

NEKEM AZ A BAJOM HOGY HIÁBA BESZÉLEK HOZZÁ csak mászik mászik!!

És nem tom lekötni!!

Rossz anya vagyok akkor?

8 hós a kicsikém

2009. ápr. 3. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Rossz Anya?? jajj nem hinném. Annak meg szerintem örülj, hogy mászik. :))

Felfedezi a világot és ennél jobb szerintem nincs.:)

2009. ápr. 3. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj hozzá, amikor nem mászik.
2009. ápr. 3. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért más egy felnőttel beszélgetni. Én imádom a babámat, és egész nap magyarázok neki, és ő válaszol is...de azért az mégsem ugyanaz :)

Értem a kérdést, és de én szoktam "unatkozni", de nem ez a jó szó rá, inkább valami magányféle. Főleg, ha olyan helyen laksz, ahol nincs a család többi tagja, és az időd 80%ban, csak te és a baba vagytok.

2009. ápr. 4. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!