Hogy bírtok egésznap a babánhoz beszélni? Nem szoktatok unatkozni, h nincs kihez szolni? Hogy nem kapsz választ?
UNATKOZNIIIIIIIIII??????!!!!!
Szülj még egy gyereket! Garantáltan nem fogsz többet unatkozni!
Szia, nekünk 7 hónapos a kisfiúnk és én is egyfolytában beszélek hozzá. Elmondom,hogy milyen programot találtam ki aznapra, hogy mit fogunk enni vagy miért öltözünk át 2-3 adjára mert kaki támadás volt vagy leitta magát.:) Persze néha az ember saját magára ráun már délutánra :) olyankor jól jön ha feltudsz hívni egy barátot és kicsit tudsz vele beszélgetni. Persze utána újra jön a végeláthatatlan beszélgetés. Ami ha jól belegondolunk nem egyoldalú mert mástnem figyel Rád és nem sír vagy nyávog :) és a hallgatás is egy válasz nem?? :)
A mi picink meg már elég érthető válaszokat ad(hol a gagyogásával vagy a testbeszédével)
És hidd el pár hónap vagy hét és Ő fog egyfolytában beszélni hozzád :)
NEKEM AZ A BAJOM HOGY HIÁBA BESZÉLEK HOZZÁ csak mászik mászik!!
És nem tom lekötni!!
Rossz anya vagyok akkor?
8 hós a kicsikém
Rossz Anya?? jajj nem hinném. Annak meg szerintem örülj, hogy mászik. :))
Felfedezi a világot és ennél jobb szerintem nincs.:)
Azért más egy felnőttel beszélgetni. Én imádom a babámat, és egész nap magyarázok neki, és ő válaszol is...de azért az mégsem ugyanaz :)
Értem a kérdést, és de én szoktam "unatkozni", de nem ez a jó szó rá, inkább valami magányféle. Főleg, ha olyan helyen laksz, ahol nincs a család többi tagja, és az időd 80%ban, csak te és a baba vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!