9 hetes babák Anyukái! Ti hogy csináljátok, hogy a baba már 8 körül alszik?
Figyelt kérdés
Nappal mennyit alszanak a babáitok, és mikor? Nálunk katasztrófa az este, örülök, ha 11-re el tudom altatni...
Ha van ötletetek, kérem segítsetek! Előre is köszi!
2009. ápr. 3. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szia!Én lányom 11 hetes,de kb. 1 hónapja átalussza az éjszakát.Nálunk fél 8 körül fürdés,aztán vacsi.Utána villany,tv. lekapcsolva.Várok 10-15 percet a míg böfizik.Valamikor már elalszik rajtam,de ha nem akkor is lerakom a kiságyba/hason/.Kicsit ilyenkor helyezkedik,aztán reggel 7-8.ig alszik.Napközben is alszik ,de akkor két evés között kb. fél órákat és éberebben.No,de van,hogy 2 órát is alszik egyhuzamban...pl.sétánál.Napközben még össze-vissza alszik.Ha látom nyügös,oldalra fektetem,és elalszik,ha fáradt.Ja,és 5.-ször eszik.
2/3 anonim válasza:
Mi 8 hetesek vagyunk. Eleinte nálunk is volt, hogy csak nagyon sokára tudott aludni, aztán rájöttem, hogy sokkal könnyebben el tud aludni az ágyában, mint rajtam. Ha kézben próbáltam altatni, nem mindig sikerült, vagy amikor be akartam rakni az ágyba, felébredt. Mostanában kaja után büfi, aztán berakom az ágyba. Kicsit még szokott nézelődni, utána odaadom neki a cumit, 8-fél9 körül általában már alszik. Igaz, hogy cumival alszik el, de sokkal könnyebben és nyugodtabban, mintha kézben ringatnám. Napközben egyébként változó, hogy menyit alszik, van hogy csak fél órákat, de van hogy akár 3 órát egyben. Nálunk fürdés előtt szokott hiszti lenni, de az nem függ attól, hogy előtte mennyit aludt.
3/3 anonim válasza:
szia!Az én babám 10 hetes.Este 7-fél 8kor alszik el.szinte óramű pontossággal.Próbáltam egy kicsit húzni a dolgot de nem lehet..szegény akkor nagyon sírt a fáradtságtól.így alszik hajnal 3ig,eszik,büfi stb 4-4.15kor alszik és 6:30kor kel.9-kor alszik el.Ha lent sétálunk akkor 2-3 órát alszik.itthon változó:van h fél órát,néha meg másfelet.Délután is alszik egy picit..és elérkezett az este 7 óra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!