Sikerül főzni, takarítani 7 hós baba mellett? Hogy csináljátok? Nálam nem sikerül
A takarítás nem gond.Oda viszem magammal, ahol éppen vagyok.Szereti a porszívót, érdekli ha súrolom a kádat, vagy ha vasalok.
A főzést úgy oldom meg, hogy este, ha már elaludt, előkészítem másnapra a kaját.Semmi dolgom nincs köv. nap, csak rátenni a tűzhelyre a cuccokat, vagy be a sütőbe.Vasárnap 2-3 napra főzök előre.Hét elején így le van a gond.
Viszem magammal. Kivéve fürdő takarításhoz, nem kell, hogy ott legyen a vegyszeres légtérben. Azt akkor csinálom ha alszik. Porszívózni "együtt" szoktunk, teregetni is, vasalni nem szoktam, portörlés is megvan, míg játszik. Mindig beszélek hozzá, jön utánam, látja hol vagyok, mit csinálok.
Főzés: mivel icipici főzőfülkém van, így oda csak úgy jöhet, hogy berakom az etetőszékébe. Addig eljátszik valami konyhai dologgal. Féltem nehogy magára rántson valamit. Vagy járókába teszem.
Ha nagy a nyűglődés, akkor félbehagyom a házimunkát és játszom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!