Kisfiam kukián a bőr megreped és vérzik, pedig óvatosan húztam fel a bőrt és nem is teljesen. Miért reped meg?
Azért, mert hozzányúltál. Nem lett volna szabad. Lehetséges, hogy éppen most csináltál az élettani letapadásból valódi letapadást, amit csak sebész tud oldani rengeteg fájdalommal.
A kisgyerekek fitymáját nem szabad húzgálni, finoman se meg sehogy se, mert ez a vége!
Ne aggódj, valószínűleg gond nélkül meggyógyul majd! Én is jártam így egyszer, és miután nem piszkáltam, pár nap alatt helyre jött. Nekem a háziorvos megmutatta, hogy csak épp annyira szabad felhúzni, amennyire csak kibukkan a makk eg ypicit, tovább nem kell. Addig sem kellett volna, de sajnos megtette helyettem egy nővérke, amikor a nephrológián vizeletet vett a kisfiamtól, és előtte lemosta neki a bőr alatt. Emiatt kell mostmár nekem is tisztogatnom sajna.
Annak a hozzászólónak csak gratulálni tudok, aki minden hasonló kérdésnél felvázolja, hogy "sebészi úton, és rettenetes fájdalmak között"! Egyrészt ez egyáltalán nem biztos, másrészt ha megnyugtatni nem tudod a kérdezőt, akkor legalább ne taposs már bele szegénybe, így is aggódik, és nem akart rosszat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!