Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakiutest hogy kezeltetek?

Pelenkakiutest hogy kezeltetek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
sudocrem vagy aloe vera spray bepanthen mind nagyon jó. és szellőztetés!
2009. ápr. 3. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szellőztetés, és DM-es Weleda bio babakrém!
2009. ápr. 3. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
ha hiszed ha nem hintőporral. Nekem a nivea baby vált be. Beszórom és a következő cserére már nem is piros.
2009. ápr. 3. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Excipial mandulaolajos balzsam. Nekünk nagyon bevált. Két kenés után sokkal szebb lett a baba popsija. Most pedig már semmi nincs rajta. Ez a legújabb fejlesztésű popsikrém. Svájci. Csak ajánlani tudom.
2009. ápr. 3. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
szia!Nekünk a bhepanten vált be.Azóta,csak éjjelre kenem be vele és gyönyörű popsija!
2009. ápr. 3. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szió!

Sudocrem-et használunk minden nap, de így is kijön néha. A Bepanthen nem vált be, de a Nivea pelenkakiütés elleni krémje nagyon jó. Próbáld ki, a DM-ben van ksi kiszerelés 200.- forintért.

2009. ápr. 3. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! A szellőztetés nagyon jót tesz, és a manók is nagyon élvezik!!!
2009. ápr. 3. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is a Sudocrem és a szellőztetés tesz csodát, ha pirosabb a popsi. Esetleg ne használj egy ideig, míg el nem múlik popsitörlőt, csak tiszta vizet és utána alaposan szárítsd meg a baba bőrét (esetleg a hajszárító langyos levegőjével), utána vékonyan krémezd be.
2009. ápr. 4. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!