Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell már használni valamilyen...

Kell már használni valamilyen napkrémet ha kimegyünk a levegőre?

Figyelt kérdés
Nem a tűző napra gondoltam hanem úgy általában. 7 hósak vagyunk.
2009. ápr. 3. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Használhatsz! A múltkor 10 perc alatt megégett a lányom pofija (nem nagyon, de piros lett). Mi már használunk (sima dm-est).
2009. ápr. 3. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég erősen süt a nap, inkább kend be az arcát. Ha lehet, babáknak való, magas faktorszámú és jó minőségű fényvédőkrémet vegyél a babának, mert az ő bőre még nagyon érzékeny. Én éppen tegnap vettem a gyógyszertárban Vichy 50 faktorosat. Bár elég drága (3300 Ft), de a picinek biztosan elég lesz egész nyárra, de lehet, hogy jövőre is marad belőle.
2009. ápr. 3. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ahhoz képest hogy vichy, nem volt drága!! gondolj bele felnőttnek való kb 2x ennyibe kerül...énis fogok venni! 4 és fél hós a fiam neki is kenhetem az arcát vele?
2009. ápr. 3. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Páromnak 27 évesen vették észre a brörákot, amit még egy nagy meccéssel idöben vettek észre. De a doki azt mondta ez a gyermekkorban alakult ki nála, és most jön elö. Szóval nem játék, ha konkrétan a napon van igen kend be, és jóminöségüvel.
2009. ápr. 3. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, ő is könnyen leég. Ez csecsemőknek és kisgyerekeknek való. És még ajándékba adtak hozzá egy zsákot, amibe a strandcuccot lehet majd tenni:)) (ez benne volt a dobozban. Ja! És spray, nem krém.
2009. ápr. 3. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
hát igen kenni kell de az ovodába meg az iskolába is valahogyan kenni kéne öket
2009. ápr. 3. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha az óvónőt megkéritek és visztek be krémet, biztosan bekenik..mi mindig kentük a gyerekeket.. (egy volt óvónő, 4 gyerekes anyuka)
2009. ápr. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!