Milyen"alvókája" (alvós játéka) van a gyermekednek? (Ha tudsz linkelni is képet, vagy boltot ahol meg lehet venni, azt külön köszönöm! ) Hogy szokott vagy szoktattátok rá?
Szia! Nálunk egy párna lett az alvós cucc, egy lapos gyerekpárna. Hogy miért pont az, nem tudom, de az összes, az ágyában lévő tárgy közül ez tetszett meg neki.
Igazad van, szuper, ha van a gyerekeknek valami, amihez kötődnem, ez meg is nyugtatja őket. Nem tudom, milyen a tescós alvókendő, de talán próbálj meg mindenféle puha, és könnyen tisztítható kendőt/tárgyak betenni köré az ágyba, hátha az egyik tapintása megtetszik neki. Én plüssálattal nem próbálkoznék, azokat nehéz tisztán tartani.
Lányom 16 hós, van neki 4 db plüss állatkája ezek vannak az ágyában: micimackó, elefánt, bagoly, malacka
Nem fogdossa őket, csak ott kell lenniük az ágyban.
Úgy alszik el, hogy 1 cumi a szájában és 1 cumit pedig a kezével morzsolgat.
Az a baj, hogy az ilyen alvós játékot nem te választod, hanem a gyerek.
Persze adhatsz neki ezt-azt, de nem biztos, hogy elfogadja.
Mi sem tudatosan adtuk a kezébe egyiknek sem, de idővel mind a kettő "választott" magának.
A lányomnak egy babás kispléd (a cimke kimondottan fontos neki rajta:)), a fiamnak pedig egy plüss zenélő játék, annak is a két pántlikája, azt morzsolgatja elalvás közben.
Én is vettem pihe puha alvós cuccokat, egyiket sem használta alváshoz. Majd 10 hónapos volt, amikor tesóm beállított egy tigrissel, olyan 30 centissel. el se engedte azóta, cimkét folyton újra kell varrnom, mert az a lényeg. Már jópárat lerágott róla.
Aztán jött a kistesó, ő az első macikát, tescósat magához ölelte és ragaszkodik hozzá, nem tud aludni nélküle. Szóval nem hiába vettem az alvós macikat, csak hát várni kellett rá pár évet, hogy valaki értékelje :)
Az én lányomnak macija van.Ajándékba kapta 3 hónapos korában,Azóta már három van belőle,mert mindenhová viszi így gyakran mosom őket.
Vidd el a babádat a C&A-ba ott sok fajta alvós cucc van,hátha választ magának valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!