Pár napos/hetes babátokat ti is fürdettétek már meg a mosogatóba kiskád helyett?
Hát nekem az annyira nem durva,hogy a szívemhez kapjak.
Olyan esetben simán el tudom képzelni,amit írt egy válaszoló,hogy elutaztak és nem volt kis kád. Sok helyen csak zuhanyzó van. Az meg barom kényelmetlen lehet, guggolni a tálcánál, meg bedugni,ha egyáltalán lehet stb.
Akkor inkább én is kipucerájoznám a mosdót és kb. 5 perc alatt lefürdetném a babát. Nem áll meg ettől a fejlődésben!:)
Mki mosogatóban mossa a kezét?:) Mert nálunk a mosogató kint van a konyhába, a mosdó meg bent a fürdőszobában. A mosogatóban koszos edényeket teszek, a mosdóba meg megmosom a kezem. (max. szappanragacsos). Hát azért a kettő között van némi különbség...
Mosogatóban soha nem fürdetném, de csapban -ha nagyon muszáj -igen.
na de a kórházban nem áztatja senki a sült húsos tepsit.
meg ott persze hogy kell a kényelem mert lehet hogy 25gyerek van.
de otthon tuti nem.
az igaz,hogy a kórházban is csap alatt fürdetik.
de amit én láttam az az volt,hogy bele is ültették..!
Az megint más,ha kényszer megoldásként választják,ahogy az egyik válaszoló is írta.
Elmosom a gyereket,mint a koszos poharat????jajj,neeemmm.
Nemsoká megyünk nyaralni,csak zuhanyfülke lesz,visszük a felfújható kismedencéjét és abban fog fürdeni,nem foglal sok helyet.
A helyükben én a mosogatógépbe tettem volna :o) A 3 férfi és egy bébiben is mosogatóban csutakolták a kiscsajt:o) Haha, szerintem filmben vicces, de életben nem nyomnám bele az szent.
Viszont olyan nekem is volt már hogy a mosdóba tettem és lemostam a barnamacit, mert nyakig hasmarsozta magát, a kád viszont olyan mély, hogy tuti beleejtettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!