Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos 9 kg-os babámnak...

8 hónapos 9 kg-os babámnak ajánljatok légyszi biztonságos, kiváló minőségű autósülést! (? )

Figyelt kérdés

Tapasztalatok is érdekelnek, kinek mi vált be, és miért! Ha lehet menet irányba néző legyen, és ami fontos, hogy dönthető, tehát aludni is tudjon benne ha akar!

Ami az árat illeti, szeretnék "emberi" kategóriában maradni, de a fő lényeg, a biztonsága!!!

2011. júl. 21. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk Maxi-Cosi Pearl van, dönthető, kényelmes és a törés tesztek alapján biztonságos is, de remélem a gyakorlatban nem kell kipróbálnunk törésállóságát. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, csak isofix talppal használható, de mi a hordozót is azzal rögzítettük.
2011. júl. 21. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

BeSafe Izi Comfort X3 (9-18 kg)

A Tégelben most 57 ezer helyett 50 ezer Ft.

Ez tuti biztonságos, de az ára kicsit húzós.

2011. júl. 21. 23:45
 13/15 anonim válasza:

Touragoo Gyermekülés 9-25 kg Moon Grey & orange

[link]

dönthető, és nekem igazából ez volt a fontos, na meg az ára. Az én fiam, majdnem mindig elalszik az autóban, így ez az ülés számunkra ideális.

2011. júl. 28. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, és mindenki! Köszönöm szépen a válaszokat! Megvettük azt amelyiket az utolsó hozzászóló linkelt be! Meg vagyunk elégedve vele!
2011. júl. 29. 12:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Na látom, más is tanult a kérdésemből! :) köszönöm én is! Mi még nem döntöttünk! :)
2011. júl. 29. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!