Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-hó kisfiam tápszeres menyire...

ÉVI-Zéti kérdése:

2-hó kisfiam tápszeres menyire hátrány? Korházba volt nem tudtam szoptatni csak 9-nap?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne hátrány?Az én kislányom kezdetektől fogva tápszeres volt,most 16hós és egészséges boldog baba.
2011. júl. 21. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válasz 23%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:22

Elnézést az OFFért,de kedves válaszadó akkora orbitális hülyeséget írt!

Természetesen a legjobb az anyatej,de mivel nagyon jóminőségű tápszerek vannak ma már,semmiben nem jelent hátrányt.

Beszélj az orvossal akár védőnővel és ők a megmondják mi a babádnak a legjobb.

2011. júl. 21. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen hátránya nincs! Az enyém koraszülött, másfél hónapig volt kórházban születése után (inkubátor), lehetőségem sem volt szoptatni! Utána meg ár nem tudtam! És egy gyönyörű, kiegyensúlyozott, boldog, vidám baba, semmi gond vele, az éjszakákat végig alussza! Semmi hátránya sincs! Csak sok anyuka, védőnő, orvos beszéli tele, és okoz ezzel parát, hogy szoptatni, szoptatni!
2011. júl. 21. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!